Viime viikon sairaalassaoloaikana havahduin eräänä yönä siihen ajatukseen, että elin sillä samaisella sekunnilla elämäni kaikista ihaninta ja onnellisinta hetkeä. Juuri sitä elämän kohtaa, josta olin aina haaveillut ja joka nyt oli tässä. Ihan oma, iso rakas perhe.

Samalla onnenhetkellä kroppa oli kuitenkin niin kipeä, että purskahtelin itkuun useita kertoja päivän aikana. Mielikin oli välillä oudosti maassa ja muutenkin tuli tunne, selviääkö tästä.

Samaan tuntiin tiivistyi kaikki tunteet laidasta laitaan ilman, että edes itse pysyin niiden perässä.

Käsin kosketeltavan spesiaaliksi tilanteen teki se, että samalla kun tsemppasin itseäni itkun ja kipujen kanssa "tämä kestää vain hetken - mantraa" hokien, aloin jo pelätä sitä, että tämä tosiaan kestäisi vain hetken. Vauvat tuoksuvat vain hetken vauvoille ja näin ainutlaatuinen hetki olisi pian ohi. (Ja sitten taas itkin. Vähän molempia asioita.)

Ihmeellistä tämä naisena olo!

-Karoliina-

Kommentit (3)

Synnyttänyt 5 päivää sitten
4/3 | 

Mulla just samanlaiset fiilikset ja ajatukset. Olisin itse voinut kirjoittaa aivan samoin.

Vierailija
6/3 | 

Varmaankin baby blues, ihan luonnollinen ja normaali asia synnytyksen jälkeen. Kestää yleensä muutamia päiviä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat