Me tultiin F:n kanssa eilen kaksistaan Keski-Suomeen mun vanhemmille ja mökille. Otettiin kuitenkin juna Hankasalmen sijaan Jyväskylään, koska haluttiin pistäytyä mun siskon perheen luona katsomassa 5 kuukauden ikäistä siskontyttöä (ja toki hänen vanhempiaan).

Mun sisko on ollut muuten superhyvä apua kaikessa vauvantarvike- ja raskauskyselyissäni. Soitan edelleen hälle näillä viikoilla, jos en ole esimerkiksi varma, saanko syödä jotain.

Eilen satuin kysymään, että minkä valon avulla he hoitavat vauvan yöhommat. Meillä nimittäin on aivan liian kirkas lukuvalo. Sisko suositteli Harjun paperissa - tuossa legendaarisessa jyväskyläläisessä paperikaupassa - myytäviä yövaloja. Niinpä me kurvattiin vielä sitä kautta ennen Hanksulle menoa.

Pienet tytöt saivat yhteisen joutsenvalon A: ja mun makkariin, F lammasvalon hänen omaan huoneeseensa. Parasta oli se, kun päästiin Harjun paperin takahuoneen vessaan (ainoa pimeä paikka) testaamaan valojen valotehoa. Tehokkaimmat oli juuri nuo valkoiset lamput.

Ihanaa päivää!

-Karoliina-

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Noi valot on tosi kivoja, mutta niiden patterit on kalliita ja kuluu ihan tosi nopeasti. Meillä jäi neljännen patterin vaihdon jälkeen käyttämättä.

Vierailija
10/8 | 

Meillä on useampia noita Harjun paperin yövaloja, mutta valitettavasti ovat valoteholtaan ja käytettävyydeltään (patterit) surkeita. Parhaiksi ovat osoittautuneet pistorasiaan laitettavat, Airamin yövalot. Niille lämmin suositus! Niitä saa myös liiketunnistuksella, ovat huippuja esim. yöllisillä vessareissuilla.

Kk
11/8 | 

Sama kokemus näiden valojen patteriongelmasta. Ostimme molemmille lapsille tällaisen ja nyt harmittelen, että moiseen muoviroskaan on tuhlattu. Kauniita ne toki on, sitä ei voi kieltää.

Vierailija
12/8 | 

Miksi ihmeessä soitat siskolle kysyäksesi raskausajan ravinnosta? Viralliset suositukset ovat yhden klikkauksen takan Eviran sivuilla. Ja ainakin minä sain myös neuvolasta mukaan lappusen.

Miimari
13/8 | 

Meillä on ollut tuo pilvivalo. Se on kyllä juuri täydellinen öisin ja suloisen näköinen. Mutta saman huomasin, että patterit kestä kovin kauaa:( jossain kohtaa patterit on vain jääneet vaihtamatta ja lamppu on nyt koristeena tytön huoneessa ja välillä mukana leikeissä.
Kaverilla oli joskus joku vastaavan tyylinen ladattava lamppu. Toki en osaa sanoa, miten se valaisi. Onnea odotukseen!

K
14/8 | 

Samaa olin tulossa kertomaan. Ikeassa on ainakin ollut vastaavia, joissa myös verkkovirran mahdollisuus.

Vierailija
15/8 | 

Meillä on Miffy-yölamppu, valon voimakkuus säädettävissä ja lataus onnistuu usb-piuhalla, esim irrotettavalla puhelimen laturilla, se on ollut kyllä loistava! Sen sijaan toinen ankka yövalo odotellut jo tovin uusia pattereita.. ihania nuot ovat kyllä ihan koristeinakin😊 välillä meillä myös leikeissä mukana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat