Heipparallaa,

uusi vuosi on vierähtänyt jo niin arkisesti käyntiin, että lomaa on enää mahdoton muistaa. Tammikuun puolella on ehditty sairastaakin jo tuttuun tyyliin: yksi oksannustauti ja flunssa. Jee! NOT! Tätäkö tämä päivähoidon alkutaipale oikein on? Näissäkin kuvissa taitaa nenä vuotaa ihan leukaan ja paidalle asti. Autenttista arkieloa.

 

Onneksi leikkiminen on kuitenkin alkanut maistua Neidille entistäkin paremmin. Vielä puoli vuotta sitten mikään lelu tai yksittäinen puuha ei jaksanut kiinnostaa Neitiä minuuttia kauempaa, mutta nyt Legojen, Brio-uunin & Ikea-ruokien tai vaikkapa palapelin kanssa voi vierähtää joskus pitkäkin tovi. Olen ihan varma, että päiväkodilla on tämän leikkiin liittyvän kehityksen kanssa paljonkin tekemistä! Leluille on löytynyt funktio, mielikuvitus on kehittynyt ja tavaroita on opittu jakamaan kavereiden kanssa.

Neiti-F:llä oli entuudestaan Legon eläintarhavarustus, ja joulupukki toi lisukkeeksi peräti kolme paketillista Disney Prinsessa Legoja. Vaalenpunaiset palikat, Tuhkimon kärryt ja pikkuruiset prinsessahameet ovat niiiiin ihania, että meikäläisenkin tekee mieli leikkiä. Siis ihan oikeasti! Harkitsen jo Prinsessa-sarjan isoimman osan, linnan, ostamista. Itselleni.

Sitten vielä viikon vinkki. Pomp de Lux -kotimyyntimerkillä on netissä meneillään huikea kausiale. Kaikki tuotteet -70%. Kannattaa kurkata. Olen itse aivan hurahtanut merkkiin, enkä malttaisi odottaa enää kevään malliston saapumista.

Ihanaa viikkoa!

- Karkki-

Neidin "asu" (hänen mielestään sukkahousut käyvät pelkiltään):

Pomp de Lux, alesta -50%

 

 

 

 

Kommentit (3)

Lea
4/3 | 

Kiitos tuosta verkkokaupan vinkistä. Neitimme kohta 6 vee oli taas kasvanut ulos vaatteista. Alessakin oli tarjolla tosi kivoja vaatteita. Mutta niin paljon jo siinäkin ihanuuksia, että tovi meni valitessa :).

Karoliina Sallinen
6/3 | 

Niinpä :( Kokeiltu nyt erilaisia tiedostomuotoja ja kolmea konetta...huoh!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat