OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitin reilu viikko sitten siitä, kuinka suuntasimme äitienpäivänä Sokos Hotel Pasilaan ja Lintsille.

”Matkamme” ei kuitenkaan loppunut aivan siihen, nimittäin Eskon lähdettyä maanantaina töihin, päätimme F:n kanssa viettää vielä yhden lomapäivän aivan kahdestaan.
Aloitimme aamun, kuten arvata saattoi, kylpyammepolskinnalla (ihan oikeasti, sellainen on PAKKO saada kotiinkin!). Kylpemisen jälkeen söimme aamiaista pitkän kaavan mukaan hotellissa, suuntasimme uudelleen ammeeseen ja siitä sitten sporaan ja kohti Sea Lifeä.
Muistan, kuinka itse lapsena – kaukaa kun tultiin – Lintsi ja Sea Life luonnollisesti yhdistettiin samaan vierailupäivään, mutta näin lähellä asuvana olemme aina pitäneet nämä kaksi eri päivien ohjelmistossa, koska molemmissa itsessäänkin on jo niin kauheasti nähtävää.

Sea Lifen jälkeen päätimme ottaa sporan sijasta bussikyydin kohti keskustaan. Reissumme ohjeena toiminut Lasten Helsinki –karttakin muuten suosittelee yhdeksi aktiviteetiksi juuri julkisilla kulkemista. Vaikka ratikat, bussit ja metrot ovatkin tietysti F:lle tuttuja paikkoja, jaksavat ne joka kerta vaan jostain syystä innostaa pientä matkaajaa. Ja voin vaan kuvitella, kuinka mahtava kokemus esimerkiksi spora-ajelu on niille, kenelle tuo kulkupeli on vieraampi. Mahtavia reittejä ovat esimerkiksi Lasten Helsinkin –kartankin mainitsemat raitiovaunut numero 2 ja 3.

Keskustassa F sai tällä kertaa päättää ruokapaikan. Ja yllätys ei ollut kovinkaan suuri, kun marssimme Mount Everestiin sisään. F kun rakastaa nepalilaista ruokaa!
Sellainen reissu meillä tällä kertaa :)
Jos nyt haluat kysyä jotain Helsingistä tai siellä matkailusta, kysy pois. Yritän vastata noihin kysymyksiin ja vinkata lisää ensi viikolla!
 
-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

9/8 | 

Olisi ihana lukea enemmän tekstejä missä fiinu olisi itse vastannut ne saa aina hymyn huulille! Muutenkin aivan ihana blogi :) hyvää tulevaa kesää :>

Mirva
10/8 | 

Mulla olisi suuntana Helsinki tässä ihan lähiviikkoina. Oliskohan teillä tai lukijoilla vinkata halpoja yöpymispaikkoja. Hostelleista jos puhutaan, niin tiedän Eurohostellin Katajanokalla, mutta on kai niitä enemmänkin Helsingissä.

Tosissaan... mukavaa kesää koko konkkaronkalle :)

Esko
11/8 | 

Heippa! F:n kommentteja varmasti on tulossa. Ne todellakin saavat hymyn huulille. Kiva, että blogi miellyttää. Oikein hyvää kesää myös sinulle!!

Esko
12/8 | 

Minä en oikein osaa vinkata muuta edullista, kuin Omenahotellit ja Olympiastadionilla on lienee kanssa tuommoinen hostelli...Oikein hyvää kesää myös sinulle!!!

j.e.n.n.i.m.a.r.i.a
13/8 | 

Minua kiinnostaisi edelleen kaikki "aikuiseen makuun"-otsikon alle tulevat jutut Helsingissä! Esim. Paras brunssipaikka (kaikkiruokaiselle, keskihintainen) Stadissa aikuiseen makuun, Paras terassi & kahvila (joko tuotteidensa tai sijaintinsa tms. vuoksi), Parasta ajanvietettä pariskunnalle (jotain, mikä Stadissa on spesiaalia), Paras tuliaisostospaikka, Paras kirppari, Maukkainta ruokaa tarjoava ruokaravintola... Ja mistä niitä Suomen parhaimpia jätskejä saa??? Siis jotain, mitä EHDOTTOMASTI kannattaa käydä tsekkaamassa, jotta voi kotia tullessa sanoa "Olipa mahtawa reissu ja siellä, täällä ja tuolla oli tosi upeaa käydä! Miksei me aiemmin olla tajuttu käydä tuolla? Mennäänpä ensi kerralla uudestaan!" ;D

PS. Olen siis innoissani kahdenkeskeisestä minilomastamme mieheni kanssa Helsingissä ja haluaisin, että reissusta tulisi mieleenpainuva ja erilainen, kuin aikaisemmat yhteiset minilomamme tylsistyttävine kauppakeskuksineen ja massatuotteineen... :) <3

Esko
14/8 | 

Huomenta! Laittelen tähän muutamia paikkoja, joissa kannattanee vierailla:
Brunssi-> Sandro, Kalliossa
Kahvila-> Köket, Kiseleffin talo
Ruokaravintola-> The Cock, Fabianinkatu...nopeampaa "katuruokaa" tarjoavat: Street Gastro, Fafas, Döner Harju
Terassi-> Mbar, Lasipalatsin aukio
Cocktailbaari-> Grotesk
Jäätelö: Jädelino, Teurastamon alue
...tässä joitain, nämä lähinnä ruokaan ja juomaan keskittyneitä...:)

Tuula
15/8 | 

Et ole tainnut ainakaan Helsingin Sea Lifessa käydä lapsena, se kun on perustettu 2002.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat