OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teki mieli kirjoittaa jotain ihan tavallista. Koko viikko on mennyt erouutistunnelmissa. Mutta vaikka nyt on pääsiäinen, ajattelin olla ihan arkinen. Ehkä tekin jo haluatte jotain tavallista ja tuttua täältäkin tuutista?

No mitä tavallista? Ensinnäkin minulla on vähän flunssa. Ei paha, mutta nenäkannua vaativa. F:ltä on irronnut toinenkin hammas.

Katupöly ärsyttää, mutta silti rapisevat kivet kenkien alla on toive kesästä.

Luen pitkästä aikaa Maria Jotunia. Niin ja Laura Paloheimoa. Pysyypähän balanssi. F lukee tuttuja Siirejä ja uutena valloituksenaan sarjakuvia. Viivi ja Wagner menevät vähän yli pienen hilseen.

Ruoka maistuu monen, monen kuukauden jälkeen taas jo vähän paremmin. Ainakin äidin laittama.

Kyttään Toria ja Huuto.netiä edelleen kuin hullu.

Kissojen rapsuttelu on kivaa. Niin ja pääsiäisenvietto perheen kanssa.

-Karoliina-

Kommentit (15)

Veera
16/15 | 

Ihan tavallinen on välillä ihan hyvä.

Mulla on ollut ihan ala-arvoisen huono alkuvuosi. Tökkii töissä ja se pistää tökkimään myös vapaa-ajalla. On vähän sellainen olo, että olen antanut negatiivisille asioille elämästäni liikaa valtaa ja unohtanut siinä samalla itse elää. Hyvää ystävääkin on ikävä. Oikeastaan tosi kovastikin. Pieni flunssa yrittää täälläkin, mutta kaiken kiireen keskellä en ole sitä ehtinyt oikein huomata.

Kaiken kirjan keskellä tavallinen voisi vaihteeksi siis välillä olla ihan hyvä.

17/15 | 

Heh, kuulostaa ihan mun meiningiltä tuo torin ja huuto.netin kyttääminen. Mekin just saatiin kirjoitettua kauppakirjat meidän tulevasta uudesta kodista ja tästä vanhasta kodista, joten muutto on edessä. Kaksiosta kun muuttaa viisiöön, niin aika paljon saa kaikkea uutta kivaa hankkia. Vielä puuttuu vaikka mitä, mutta onneksi meillä on muutto päivään vielä aikaa muutama viikko, niin kerkeää kaikenlaista vielä hankkia. Nyt on jo vaikka mitä tavaraa saunan lauteilla odottamassa paikkaa uudessa kodissa.

18/15 | 

Miten suhtaudut uuteen seurustelusuhteesi ja kuinka uskot F siihen suhtautuvan? Joko ESko seurustelee?

21/15 | 

Minullahan ei ole uutta suhdetta, edes hajua sellaisesta, joten vaikea sanoa, kuinka minä tai F sellaiseen suhtautuisimme. Luulenpa, että luonnollinen vastaus tähän olisi "suurella varauksella". Sitten, jos sellainen tilanne joku päivä eteen tulee.

Eskolta kannattaa kysyä itseltään häneen liittyvät kysymykset.

22/15 | 

Vaikka ei vielä ihan huhtikuu olekaan, vinkkaan kuitenkin. Egotrippi, tuo suosikkini, on julkaissut muutama vuosi sitten biisin nimeltä Huhtikuu. Siinä on ihan valtavan jienot sanat ja, no, saattaisivat koskettaakin.

Henna
24/15 | 

Olipa valtavan hieno biisi! Itse aviokriisin keskellä porailen täällä tuolle ?

Anku
25/15 | 

Mä toivoisin sellasta / sellaisia postauksia, joissa käsittelisit sitä, kun ei mene niin täydellisesti lapsen kanssa.. Teillä vaikuttaa olevan ihana suhde tyttäresi kanssa, mutta onko se aina täydellistä? Sellasia normaali arjen ongelmia ja kipuiluja on meillä tällä hetkellä ja jotenkin ahdistaa ympärillä kaikki hypetys täydellisistä lapsista ja lapsiperhearjesta. Täytyy muillakin kuin minulla joskus olla hermo kireällä lasten kanssa!!???

Paljon voimia uuteen elämänvaiheeseen! Toivon sydämestäni, että saatte kaiken rullaamaan. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta hyvää teille!
❤ Anku

tätio
26/15 | 

Tori.fi on laulanut pääsiäisenä täälläkin, tosin myyntimielessä. Myin 2 polkupyörää alle kahdessa vrk:ssa. Kova kysyntä niille nyt. Sä varmaan etsit uuteen kotiin juttuja? ? ihan paras paikka kyllä tuo tori.

Ja huomaan etten ole omaan blogiin kirjoittanu melkein kuukauteen, pitää ryhdistäytyä.. Kun on niin kiire lukea muiden juttuja! Ja kohta sitä lukemista onkin... Ns. Pääsykokeisiin nimittäin! Iloista kevättä. Täällä luetaan kyllä vaikka kommentointi jäisi vähälle..

Kinuski
27/15 | 

Itse huomasin blogin kun kipuilen oman eroni kanssa. Ensin meni hyvin, oli niin paljon asioita joita piti hoitaa. Nyt 6kk erosta tuli työpaikalla muutoksia ja tuntuu että kaikki kaatuu päälle. Tähän asti työ oli ollut se jossa ei ollut mitään muutoksia ollut. On myös ruvennut kaduttaan ero. Joten aikamoinen kriisi menossa. Tsemppiä tulevaisuuteen.

mukula
28/15 | 

Haluaisin kuulla näin eronne jälkeen miten F on reagoinut ja ottanut vastaan ettei isi olekkaan enään saman katon alla? Ja kuinka kerroitte erostanne hänelle?

Veera
29/15 | 

Minä taas tahtoisin olla lukematta lapsen asioista: henkilökohtaisista, joihin hän ei itse voi vaikuttaa. On mielestäni aika raakaa ajatella, että lapsen reaktioita puitaisiin julkisesti, onhan vanhempien ero väistämättäkin myös hänen elämänsä yksi isoimmista jutuista.

Linda
30/15 | 

Tykkäisköhän F Tintti sarjakuvista? Seikkailutarinat ei vaadi yhtä paljon ymmärrystä kuin Viivi ja Wagner ;) Omasta lapsuudesta muistaa parhaat satuhetket niiden kanssa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat