PC072814.JPG
PC072814.JPG

PC072769.JPG
PC072769.JPG

PC072786 (1).JPG
PC072786 (1).JPG

PC072816.JPG
PC072816.JPG

PC072823.JPG
PC072823.JPG

PC072830.JPG
PC072830.JPG

PC072834.JPG
PC072834.JPG

PC072838.JPG
PC072838.JPG

PC072843.JPG
PC072843.JPG

PC072847.JPG
PC072847.JPG

Varasin tälle viikolle ajan ripsihuoltoon ja hiusten tyvikasvun värjäämiseen. Niin ja vähän haluan uuteen tukkaani kampaajalla vielä lisäkerroksia ja toisaalta senttejä pois latvoista.

Samalla, kun varailin noita aikoja, pohdin kuitenkin myös, josko jossakin vaiheessa uskaltaisin luopua molemmista lisäosista – hiustenpidennyksistä ja ripsistä. Itse asiassa olen pohtinut sitä jo tässä pidemmän aikaa, vaikka toki noiden osasten arkea helpottava ja kaunistava voima on se, jonka vuoksi niistä niin paljon haluan pitää kiinni. Onhan se nyt ihan ykköstä, ettei tarvitse silmämeikkiä lainkaan ja hiuksetkin pysyy kuosissa sillä, että ne kerran viikossa pesee ja föönaa.

Siitäkin huolimatta muutos, tai siis paluu entiseen, valtaa joskus mieleen. Niin ja kaiken kukkuraksi vähän himottaisi myös värjätä/kasvattaa takaisin tummat hiukset. Ne, jotka aika kovan työn ja monen euron sekä kampaajatunnin saatossa on juuri saatu niin vaaleiksi kuin halusinkin.

Olen huomannut, että olen monen asian suhteen sellaisen, että kaipaan muutosta ja uusia tuulia. Että vaikka vanhassa ei olisi mitään vikaa, haluan testata usein aika nopeastikin jo jotain uutta. Kyllästyttää syödä samoja ruokia, pitää samaa tukkaa tai tehdä aina samoja töitä. Olen tajunnut, että vaikka olenkin perusasioiden –perheen, kodin ja toimeentulon – suhteen pysyvyyteen pyrkivä, ehkä jopa liiankin turvallisuushakuinen, pienten yksityiskohtien suhteen kaipaan liikettä ja uusien asioiden kokeilua.

Olen elämäni aikana esimerkiksi leikannut ja kasvattanut otsatukan pois varmasti kymmeniä kertoja. Tai värjännyt hiuksiani laidasta laitaan, uudistanut vaatekaapin sisältöä tyylistä toiseen tai koittanut erilaisia ruokavaliomuutoksia. Jotkut on lähtenyt yhtä nopeasti kuin on tullutkin, jotkut on jäänyt osaksi arkea myös alkuinnon jälkeen.

Joskus ajattelin, että mielensä muuttaminen olisi heikkous tai jonkinlainen merkki epäonnistumisesta. Että jos ei olekaan ikuisesti mustahiuksinen teinigootti, on jotenkin epäonnistunut. Ollut aikanaan feikki. Nyt ajattelen, ettei ne asiat niin nyt mene. Vaan että muutos on ikuista ja aika usein myös toivottavaa. Että vaikka isojen elämän asioiden suhteen arvostankin vakautta ja muuttumattomuutta, muut pikkuasiat voikin sitten olla koko ajan pienessä liikkeessä. Itse asiassa: Minä taidan kaivatakin sellaista vaihtelua, jotta jaksan innostua ja olla ”hereillä”. Siksi ei ole ollenkaan paha, jos smoothieiden puolestapuhuja vaihtaisikin vuoden päästä raakapuurolaisten leiriin. On ihan ok muuttaa mielensä!

Kivaa alkanutta viikkoa! Oikeassa suhteessa vakaata ja perinteistä, toisaalta kohti muutosta menevää. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Asu: Mekko/tunika, Ivana Helsinki (saatu) // farkut, Zara // kengät, Dr.Martens

Lokaatio: Design Paja, Pyynikintori 

Kommentit (9)

Hih
10/9 | 

Lisäkkeiden poisto ois erittäin jees, koska oot niin luonnonkaunis. Se ois freesiä! ☺️

IamHenna
12/9 | 

Samaa mieltä olen! Itse ainakin pysyn vireänä ja mieli pysyy kirkkaana kun juurikin nuo pienet asiat muuttuvat tasaiseen tahtiin. Kaipaan niitä pieniä muutoksia ja uusia asioita piristämään elämää- oli se sitten uusi hiustyyli, harrastus tai vaatetyyli. Todellakin on ok muuttaa mieltänsä, itsekin älynnyt sen vasta hiljattain. Kivaa joulunalusviikkoa sinne!

-Henna

http://www.lily.fi/blogit/mind-gap-mummy

ripsi
13/9 | 

Joo musta kaikki pidennykset on jotenkin vanha, tunkkainen juttu jo :) saa silmät näyttämään että oisivat syvällä päässä ja joillain niin pitkät ja tuuheat ne ripset että ihan kun vetäisi luomia alaspäin; kasvot näyttää väsyneiltä. itse päätin pari vuotta sitten että ei ikinä enää, ja se on pitänyt! saman päätin otsiksen kanssa ja nyt kun kaikki hiukset samanpituisia... saa nähdä :D pakkohan sitä muutosta ois jotenkin saada . mut noihin ripsiin.. suosittelen ripsiseerumeita ja sit kun ripset on pidemmät, niin ripsipermistä tai kestotaivutusta! pysyy tosi kivoina ripset paaaaljon pidempään kun lisäkkeiden kans ja vielä kun siihen tulee kestovärjäys niin ne on kyl 2 kuukautta vähintään olleet tosi hyvät. itse laitan kyllä lisä näyttävyydeks töihin tai juhliin ripsaria mut ei se musta iso vaiva ole. ripset siis on näyttävät mutta omat, eivät sellaset teko-teko överit, niinkun pidennykset :)

Vierailija
14/9 | 

Kannattaa vaan katsoa mitä ripsiseerumia ripsiinsä tunkee. Useimmat kun on täyttä myrkkyä.

Vierailija
16/9 | 

Ilmeisesti sellaisia, jotka voivat vaikuttaa silmänpohjaan negatiivisesti. Ja niitäkin pitäisi käyttää koko ajan, että vaikutus pysyy yllä..

ripsi
17/9 | 

jep, Ruohonjuuren risiiniöljyä olen käyttänyt meikinpoistoon ja ripsien tyveen, ja välillä maylashin seerumia, jonka PITÄISI olla pelkästään luonnollisia ja turvallisia ainesosia. en kuitenkaan ihan usko siihen luonnollisuuteen mutta mielummin sitä kuin liimaa jota pidennyksissä käytetään, ja eihän tätäkään suoranaisesti silmään mene vaan yläluomelle ripsen tyveen.

Handeli
18/9 | 

Ehdottomasti kannatan luonnollisuutta sun ikäiselle. Niin kuin tänään instassa puhuit vauhtisokeudesta, kokoajan vain lisää ja silmät sokeutuu kauneudelle. Teko-(mikään) ei ole kaunista. Joku päivä postasit kuvan itsestäsi tummassa tukassa ja otsiksessa. Se vasta oli kaunista...ja ah niin luonnollista verrattuna tämänpäiväiseen lookkiin. Onneksi aloit itse miettimään asiaa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu