P2050205.JPG
P2050205.JPG

P2050220.JPG
P2050220.JPG

P2050240.JPG
P2050240.JPG

P2050241.JPG
P2050241.JPG

P2050270.JPG
P2050270.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

On kuulkaas sellainen olo, että vuosi vuodelta siedän yhä vähemmän ongelmia sellaisissa tavallisissa asioissa, jotka pitäisi mennä ongelmitta. En jaksa vaikeita ihmisiä ympärilläni. En leivänpäällislevitettä, joka on pahaa. En sähköistyviä paitoja. En vakuutusyhtiöitä, joista ei saa haettua kätevästi korvauksia, enkä asiakaspalvelua, jossa ei ole asiakaspalvelua. 

Tuntuu siltä, että ruuhkavuosielämässä on muutenkin kiemuroita, mutkia ja haasteita, että perusasioiden toivoisi menevän jouhevasti. Yksi asia, jossa siedän todella paljon vähemmän temppuilua kuin pari vuotta sitten, on lastenvaatteet. En vaan kerta kaikkiaan jaksa rättejä, jotka rypistyvät ja kutistuvat pesussa. Ulkotamineita, jotka eivät kestä Suomen talvea ja housun kauluksia, joista vilkkaa peppu. Ei kiinnosta yhtään huonolaatuinen trikoo, lörähtävät resorit, leikinarat materiaalit, kiertävät saumat tai vaatteet, joita ei voi reippaasti ja toistuvasti pestä neljässäkympissä. 

Siksi kai rakkauteni laadukkaisiin lastenvaatemerkkeihin onkin kasvanut taas roimasti. Ja kun Polarn O. Pyret lanseerasi alkuvuodesta uuden koululaismallistonsa ihanin kirsikoin ja sydämin, kiitin, että tämä vaateasia oli tehty näin helpoksi. Laatua, kauneutta ja käyttövarmuutta samassa paketissa. Ei kai sitä muuta lastenvaatteelta edes voi toivoa?

Tai ehkä voi. Sen, että näitä tikkari-ihanuuksia valmistettaisiin myös isommille lapsille. Tai pienille aikuisille? Joohan?

 

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat