// Kaupallinen yhteistyö: PRIME hair and beauty design // 

P8295391.JPG
P8295391.JPG

KUVA 1: Haalistunut väri + Mago-pidennysten jämät.

P8295397.JPG
P8295397.JPG

KUVA 2: Värjätty vaalennusosa, Mago-pidennykset poistettu. Hiukset ilman pidennyksiä ja tuuhennuksia.

P8295405.JPG
P8295405.JPG

P8295407.JPG
P8295407.JPG

P8295412.JPG
P8295412.JPG

P8295420.JPG
P8295420.JPG

KUVAT 3-6: Hiukissa Balmain Double Hair -tuuhennus.

Taas ollaan askeleen lähempänä mun omaa luomutukkaa. Sitä ruskeaa kuontaloa, jonka haluan vielä joku päivä olevan juuri niin kuin joskus silloin. Pitkä, luonnollinen, paksu ja käsittelemätön.

Primen Umppu poisti minulta viime viikolla hyvin palvelleet Mago-hiustenpidennykset. Ne, jotka laitettiin ennen häitä ja jotka aloittivat taas kerran tumman tukan kauteni. Kuten olen kertonut, olen rakastanut sitä megapitkää kuontaloa, jonka Magoilla sai. Samalla olen kuitenkin tajunnut sen, että nyt on pieni aika (toivottavasti pieni, eikä iso)  kärvisteltävä vähän lyhyemmällä tukalla, koska vaikka pidennykset ovat maailman ihanin kauneuspiristys, en halua jäädä ikuisesti koukkuun niihin. Pelkään, että jos jatkan samaa rataa, pidennysten kanssa käy sama kuin ripsipidennysten. En enää osaa olla ilman.

Niinpä Magot poistetiin minulta kesän jälkeen. Suurin osa niistä oli leikattu ja poistettu jo vaimotukkahommissa, mutta osa oli jätetty. Nyt vietiin viimeisetkin. Sen jälkeen mun hiukset sävytettiin mahdollisimman hyvin niin, että ne sopisivat tuonne luomutukkatyven kaveriksi. Umppu ei ole siis värjännyt tuota mun hiusten tyveä nyt siis koko kesänä, vaan sen annetaan kasvaa juuri sellaisena, kun se minulla luonnollisesti kasvaa. Tästäkin huolimatta!

Koska mun hiuksia ei ole myöskään leikattu ties milloin, ei tuo oma tukka ole kauttaaltaan kauhean paksua, vaikkakin ruskea väri on hoitanut hiuksia hienosti megavaalennusten jälkeen. Siksi minun hiusten lomaan laitettiin kolmehiuspötkö, joiden hienompi nimi on Balmain Double Hair. Nämä hiusosiot eroavat Magoista sillä, että ne eivät ole pidennys, vaan ainoastaan tuuhennukset. Doubleja ei edes saa pitkinä, vaan ainoastaan 40 senttisinä, jolloin esimerkiki minun luonnolliseen tukkaani mittaan aseteltuna Doubleja ei jouduttu kuin himppusen leikkaamaan latvoista lyhemmiksi. Toisekseen Doublet ovat siinä mielessä vähän kestävämpi ratkaisu kuin Magot, että Doublet voi käyttää kerta toisensa jälkeen uudelleen. Ne irrotetaan päästä kun oma tukka on kasvanut liikaa ja sitten ne kiinnitetään takaisin ”uuteen” tyveen.

Arkailin aluksi tällaista pötkötuuhennusta, koska olin niin ihastunut siihen, että Magot ovat olleet päässäni aivan megapienissä osioissa. Kummalista kyllä, nämä osiot on ollut silti HELPOMPI peittää kampauksissa kuin Magot. Jopa kaksi lettiä tai saparot onnistuvat, kun hiusosiot kiertävät melkein kokonaan keskipään. Ja sen osuuden, mitä se ei kierrä, voi hyvin peittää. Molemmissa siis paljon hyviä puolia, mutta näin, kun en toivo enää superpitkää hiusta, ainoastaan aputuuhennusta oman tukan kasvatuksessa, tuntuu Double juuri nyt hyvälle. 

Sellaisia tukkahommia. 

-Karoliina-

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat