P4110362 (1).JPG
P4110362 (1).JPG

P4110363 (1).JPG
P4110363 (1).JPG

P4110364 (1).JPG
P4110364 (1).JPG

P4110370 (1).JPG
P4110370 (1).JPG

P4110379.JPG
P4110379.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Nalle

Yksi ihanimpia asioita kotona työskentelyssä on se, että nykyisin ehdimme syödä F:n kanssa aamupalan yhdessä. Ennen meillä oli herätys 5.40, ja F söi aamupalansa esikoulussa, minä hätäisesti työmatkabussissa. Nyt saamme herätä melkein kaksi tuntia myöhemmin ja aamupalan voi syödä saman pöydän ääressä. Rauhassa ja yhdessä.

Kuten tiedätte, meidän perheessä kyllä herkutellaan. Mutta arkisissa ruuissa – välipaloissa ja aamu- sekä iltapaloissa – vahdin sokereita aika tarkasti. Olen kirjoittanut lapsille tuputettavista piilosokereista monta kertaa vuosien varrella (muun muassa täällä), enkä edelleenkään vaan ymmärrä, miten niin moni ihan tavallinen välipalatuote voi sisältää niin paljon sokeria. Siis melkein saman verran kuin oikeat karkit tai leivonnaiset! Sellaisia välipaloja ja aamupaloja kun syö vuodesta toiseen, ei tarvitse ihmetellä, että sokerikoukku kasvaa ja levottomuus lisääntyy.

Kun sain kutsun blogiyhteistyöhön Nallen kanssa, ajattelin ensin, että onpa luontevaa ja blogiini sopivaa. Nallen runsaskuituiset, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävät nopeasti valmistuvat täysjyväviljapuurot kun olivat meille tuttuja jo entuudestaan. Tuttuja sekä vanhoissa, että nyt jo kauppojen hyllyillä näkyvissä uudistuneissa pakkauksissaan.

Kun sitten kuulin, että postausta varten tulisi tutustua puurojen lisäksi myös uutuuteen, Mansikka-kaakaokeksimysliin, irvistin. Enhän minä sellaisesta voi kirjoittaa, kun en oikeasti annan F:n syödä mitään keksimyslejä muutenkaan! Mutta kuinkas sitten kävikään? Äimistykseni oli melkoinen, kun sain myslipaketin käteen. Tämän olikin todella tuote, jota voisin tarjota hyvällä omatunnolla lapselleni! Ja kertoa siitä myös teille!

Nallen Mansikka-kaakaokeksimyslin valmistuksessa on käytetty ohraa, mansikan ja suklaakeksipalojen lisäksi kauraa, jonka sisältämä beetaglukaanin on osoitettu alentavan kolesterolia ja se auttaa myös hallitsemaan kolesterolitasoja. Mansikka-kaakaokeksimysli onkin todella runsaskuituista ja vähäsokerista, ja kaiken lisäksi se on saanut kylkeensä myös sydänmerkin. Siis todellinen hyvän äitiomatunnon välipala, sanoisin.

Voitte vaan kuvitella F:n innon tämän välipalan ympärillä. Kerrankin on sellainen lasta houkutteleva tuote – ihana pakkaus ja vieläpä KEKSImyslin maku – jota äiti antaa syödä. Jota saa ottaa jopa lisää.

Kun vuosia sitten huhuilin lapsille suunnattujen, hauskasti pakattujen, herkullisten ja kuitenkin terveellisten välipalojen perään, toivoin näkeväni juuri jonkin tällaisen Nalle-myslin kaltaisen tuotteen. Nyt se on täällä. Aika mahtavaa!

Jos Nalle-tuotteille olisi tilaa teidänkin perheen ruokakaapissa, osallistu Instagram-kisaan, ja voita 30 euron arvoin lahjakortti Oatletstoreen. Kisaan voi osallistua kuvaamalla oman perheensä yhteisen välipalahetken ja jakamalla sen sitten tunnuksin #nallemaisenhyvää ja @nalle_suomi Instagramiin. Kisa-aika 14.4.-30.4.2017 

Herkullisia ja terveellisiä välipalahetkiä ja ihanan rentoa pääsiäistä! 

-Karoliina-

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat