Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Got2b, 2sexy, volumizing hairspray -hiuslakka

Paikka: Tämä on ostettu Prismasta kauppakassin kautta. Samaa lakkaa saa esimerkiksi Sokoksilta.

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Tätä ennakko-oletuskohtaa en edes muista, koska olen käyttänyt vain ja ainoastaan tätä hiuslakkaa nyt ainakin..öö..niin kauan kuin muistan. Olisiko vähintään 6-7 vuotta?

Mitä tuote todella tekee? Tämä on mun mielestä hiuslakkojen aateliaa, eli tekee kaiken sen, mitä lakan pitääkin. Se pitää karvat ojennuksessa, nutturan ilman hapsotusta ja toisaalta avonaisen tukan kiharat kiharoina, mutta se ei lähmää tukkaa ollenkaan. Ei tee tukkaa kovaksi ja märäksi, eikä myöskään liian laitetun näköiseksi. Silti pito on todella hyvä, voittaa kaikki superhyperpitävät lakat anytime.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: No onhan tämä nyt kannattava lakkaostos, koska yhtään sumutusta varmasti vuosien saatossa ei näistä pinkeistä pulloista ole mennyt hukkaan. Ainoa miinus on se, ettei tätä lakkaa saa minipulloissta, joten reissuun on pakko ottaa jotain huonompaa. Juuri tätä juttua kirjoittaessa pohdin, mitä ihmettä teen, jos kyseisen lakan valmistus lopetetaan. Ulkoasu on muuttunut jo useamman kerran, mutta toivotaan, että lakka säilyy ikuisesti samana.

-Karoliina-

Kommentit (3)

dandea
4/3 | 

Tämä on myös mun lemppari ja vakiolakka! Mooooooonta vuotta käyttöä takana ja muuta lakkaa en osta.

Tainar
6/3 | 

Hei , kiitos vinkistä 👌!! Ostin ja on hyvä, tuoksu miellyttävä. Nämä lakat ovat olleet vaikeita valintoja ja usein pettymyksiä. Tämä ei !!
Hyvää vkl ☀️☀️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat