Heippa tyypit,

olen vähän konservatiivi hiusteni suhteen. Tai sellainen minusta on tullut vuosien mittaan. Teininä minulla on ollut pikimustat hiukset, ja sen jälkeen taas blondiraitavaihe. Lyhyttä ja pitkää. Permis. You name it.

Viimeiset kolme vuotta olen vannonut kuitenkin puoli-luomun voimaan. Sävytän hiukseni ehkä kolme kertaa vuodessa sävytesampoolla, joka on niin lähellä omien hiusteni väriä, ettei varsinaista juurikasvua esimerkiksi koskaan pääse muodostumaan. Hiusten latvat leikkaan myös muutamisen kerran vuodessa, ja siinäpä sitten onkin oma panostukseni hiusaiheeseen.

IMG_1245
IMG_1245

Nyt viimeisten viikkojen aikana olen kuitenkin alkanut haaveilla Jenni Pääskysaari -hiuksista. Siis sellaisista tummista kutreista, joiden latvat ovat liukuvärjätysti blondit.

IMG_1241

Minua pidättelee kuitenkin vielä neljäseikkaa:

  1. Mitä jos latvoistani tulee värinpoiston seurauksena karmea hamppukasa?
  2. Näyttääkö vakiokampaukseni - pikkumyynuttura - ihan karmealle, kun nutturasykerö on erivärinen kuin päätämyöten menevät hiukset?
  3. Mitä jos haluan hiukset taas yksivärisiksi: Joudunko leikkaamaan blodiosan pois, vai tarttuuko tumma väri blodiin hyvin?
  4. Olenko tehnyt luomuilun turhaan, jos taas "sorrun" feikkivärien maailmaan?

IMG_1242

IMG_1243

Olen menossa keskiviikkona hiustentasaukselle luottokampaajalleni Tiinalle. Täytyypä kysyä, mitä mieltä hän on ideastani.

IMG_1244

Onko lukijoilla kokemusta liukuvärjäyksestä? Ja löytyykö täältä palstalta joitain kampaajiakin kommentoimaan aihetta?

Kivaa päivää!

-Karkki-

Kuvat:

Alkuperäiset lähteet/kuvaajat ei tiedossa.

Jenni Pääskysaari. http://www.mtv3.fi

Alexa Chung.http://www.elbowsandkneesblog.com

Ashlee Simpson.http://www.hair-in-fairy-tales.blogspot.com

Sarah Jessica Parker. http://www.kampaampoelamaa.wordpress.com

Rihanna. http://www.voice.fi

 

 

 

 

 

Kommentit (4)

siiri
1/4 | 

moi, hyvä kampaaja ei pilaa hiuksiasi liukuvärjäyksellä :) miulla on liukuvärjäys, ei ihan blondi mutta kuiteki ja tykkään tos ipaljo! :) ihan blondista tulee helposti huonokuntone ja takkuset nääki latvat on välillä mutta pitää hoitaa hyvin :) itsekin halusin liukuvärjäyksen osaksi jenni pääskysaaren innoittamana :D anna mennä vaan! pikkumyynuttura näyttää vielä paremmalta vaaleitten latvojen kanssa! :)

äiti
3/4 | 

Äitihän sanoi jotain jo pääsiäisenä tästä asiasta! Mutta kuten jo 28 viimeistä vuotta - lapsoseni tekee kuitenkin juuri niin kuin tahtoo ...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat