No näin nopeasti se lomaviikko onkin taas ohi. Saavuimme eilen kotiin kahden yön Himos-reissulta. Olimme ystäväperheen kanssa Himoksella viettämässä loma. Lasketeltiin, möyrittiin ulkona, kokkailtiin porukalla, saunottiin ja oltiin vaan. Yhden mökin sisällä majaili neljä aikuista ja neljä lasta. Ja kaikki meni enemmän kuin mallikkaasti. Tykkään siitä, että joidenkin kanssa voi olla kuin kotonaan. Virua yöpuvussa puolille päivin ja olla häpeilemättä, jos joutuu tiukkasanaiseen selontekoon lapsosen kanssa.

Itse muistan, kuinka kivaa lapsena oli sellaiset lapsiperhetapaamiset, jossa kaikilla perheenjäsenillä oli seuraa ja tekemistä. Me kokoonnuimme yleensä minun lapsuudessani viettämään lapsiperheaikaa erityisesti juhlapäivinä: vappuna, juhannuksena ja uutena vuotena. Siksi on ollut ihana tarjota F:lle samanlaisia kokemuksia! Nämä kun ovat tilanteita, joissa luodaan mahdollisesti elinikäisiä muistoja ja ystävyyssuhteita.

Me tulimme  kotiin jo eilen, että voimme iskeä jalat tukevasti maahan ennen arjen alkua. Huomenna alkaa jo koulu ja normityö. Ja nyt täytyy sanoa, että minulla on sellainen hulabaloo viikko edessä, etten muista milloin sellainen olisi ollut. Huomenna meillä on kotona yhdet lehtikuvaukset ja haastattelu, tiistaina matkustan Helsinkiin tapaamiseen, keskiviikkona vedetään putkeen peräti kahdet asiakkaan kuvaukset plus yhdet omat, torstaina hoidetaan toiminimijuttuja ja perjantaina suunnitellaan seuraavan viikon esiintymistä. Olen saanut kunnian lähteä puhumaan TAMK:n opiskelijoille somemarkkinoinnista ja sekin pitäisi saada kasaan ensi viikon aikana. Niin ja kaiken tämän keskellä pitäisi hoitaa se PERUSTYÖ: postaukset ja sähköpostit ja kontaktit. Kun perjantai koittaa, voitte olla varma, että tämä likka nostaa jalat ylös aika rehvakkaasti.

Ennen ensi viikon säätöä nyt yksi jakso Aallonmurtajaa CMoresta ja kuppi teetä!

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat