Voi jukra! Loman vikaa iltaa vedellään. Olipa vaan ihana talviloma. Se meni näin:

image
image

image
image
image
image

image
image

Viikko sitten  perjantaina aloitimme lomailun niin, että Esko, F ja Eskon serkku tyttärineen lähtivät katsomaan Disney On Ice -jääshown. Minä ja serkun avovaimo taas toteutimme jo pitkään suunnitelmissa olleen naistenillan. Ruokaa, juomaa ja todella paljon höpinää Shanghai Cowboyssa ja Brondassa.

image
image

Launtaina Eskolla oli sählypelit, F ja minä puolestaan suuntasimme kaupungille syömään samaisten naisten kanssa, joiden kanssa olimme perjantai-illankin viettäneet. Illalla juhlitiin kolmestaan ystävänpäivätunnelmissa. Herkkuja ja Kingi.

image
image

image
image

Sunnuntaina Esko lähti F:n kanssa Lahteen vanhemmilleen. F sai laatuaikaa Lahden isovanhempienssa kanssa, ja Eskolla oli myös oma korismatsi. Eskohan pelaa siis 35-vuotiaiden miesten koriksen SM-sarjassa, ja sunnuntain matsissa selvisi se, että mitali on tulossa. Väri tosin ei vielä ole varmistunut.

Syy, miksi minä en lähtenyt Lahteen johtui siitä, että itselläni on menossa nyt eräs kirjoitushommia vaativa projekti, josta toivottavasti voin kertoa teille joku päivä lisää.

Esko ja F tulivat maanantaiaamupäivänä kotiin, ja päivä menikin leikkien, ulkoillen ja kaupungilla syöden.

image
image

image
image

Tiistaina minä suuntaisin ripsihuoltoon, Esko ja F taas matkasivat Snadi Stadin -sisähuvipuistoon Eskon Jukka-kamun ja tämän lasten kanssa. Tiistai-iltaan mahtui mm. kirpparikamojen kaivelua ja varaston inventointia.

image
image

image
image

Keskiviikkona F sai päättää, mitä tehdään. Hän halusi mennä katsomaan leffaan Risto Räppääjän (F:stä hyvä, meidän aikuisten mielestä aivan kauhea). Ja ruuaksi syötiin jo melkein perinteeksi muodostunut Picnicin uuniperunalounas. Voitteko kuvitella: Lastenateria, joka sisältää perunan, täytteen, patongin, mehun/maidon ja rusinat maksaa alle 4 euroa. Aika hyvä lastenateria minusta!

image
image

Torstaiaamuna F:n ja minun juna matkasi kohti Jyväskylää. Minä kävin Jyväskylässä Atelje Iinassa Iina-ompelijani luona ja F vietti silloin aikaa siskoni ja isäni kanssa. Ompelijan jälkeen pääsimme Hankasalmelle minun vanhemmilleni. Eskon torstai vierähti puolestaan Lahdessa lenkkeilyn, perheen ja kavereiden kanssa.

image
image

Perjantaina leivoimme F:n kanssa mummolassa pullaa, kävimme kirpparilla ja mummoillani. Niin ja F leikki tietysti papan kanssa merirosvoja : Kuten aina! Esko kävi perjantaina puolestaan vanhalla työpaikallaan ja illalla hän vietti vanhan poikaporukkansa kanssa iltaa Lahden yössä.

image
image

image
image

Launtaina minä matkustin takaisin Helsinkiin (F jatkaa lomailua vielä Keski-Suomessa minun vanhemmillani). Matkustamisen ja päiväunien (harvinaista herkkua!)  jälkeen ystävämme Tuuli ja Patrick tulivat viettämään meille iltaa. Olimme saaneet heidän häissään tehtäväksi valmistaa heille ruuan, jossa olisi pippuria, ja niinpä teimme raclettea mm. MustaPekka-tuorejuustolla. F:n ilta Keski-Suomessa kului Viiru ja Pesonen teatteriesityksessä.

image
image

Tämä sunnuntaipäivä on mennyt Kattilahallin kirppiksellä. Olipa mukava myydä ja ennen kaikkea nähdä teitä lukijoita ja lukijoiden miehiä, joita oli lähetetty ostopuuhiin :) Terkkuja vielä teille!!

Olikos teillä jo hiihtoloma viime viikolla? Vai onko koko lomaihanuus vielä edessä?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (24)

Sanna
25/24 | 

Kylläpäs yhteen viikkoon mahtuu paljon ohjelmaa :)
Meillä on lomaa viikko 10. Lähdetään eteläänpäin ja vierailemme, siskollani, parhaalla ystävälläni (lahessa) ja mieheni siskolla espoossa. Tytöt haluaa Starbucksiin ja mies Burger Kingiin. Ei kovin kalliit halut ole :)

TätiO
26/24 | 

Hauska viikko teillä.

En ole itseasiassa ollut koskaan hiihtolomalla lasteni kanssa.. Äitini pääsi eläkkeelle kun esikoinen meni kouluun ja ovat mummoilleet hiihtolomillaan siitä asti. Nyt olivat puoli viikkoa toisella mummilla joka eläköityi kanssa joten vanhemmat pääsivät leffaan.

Pelaan myös sählyä naisporukassa.. kuten esikoinen kuten Esko

TätiO
27/24 | 

Kaverikuvaselfien ois kyllä voinut ottaa. En suunnitellut sitä mutta kotona tuli mieleen.

Tästähän tulis melkein jo postaus mutta eipä oo mitään mihin postais. Ehkä hyvä.

Ok.nyt mä rauhoitun.. Mukavaa viikon alkua koko perheelle!

anu
28/24 | 

Yhyhy, olin kanssa myymässä Kattilahallilla ja hiippailin pariinkin kertaan teidän pöydän ohi mutten uskaltanut sanoa mitään :D Koska, mitä voisi sanoa; "Esko sä olit Iholla-sarjassa niin hyvä!" Ööööö ei, kun sähän olit vaan sä, omaitses ni ois aika tyhmää sanoa noin. "Karkki sä oot niin kaunis!" Perseennuolentaa... "Missä on F?" Creepyyyy... Eli sit mä en sanonut mitään. :D Toivoin et Eskolla ois ollu joku lintupaita myynnissä niin olisin voinut ostaa sen, mutta ei ollu :<

En tiedä mikä tämän viestin pointti oli. :B Terkkui!

Esko
29/24 | 

Heippa TätiO! Kiva, kun kävit moikkaamassa. Toivottavasti ostamasi (yllättäen oranssi) paita oli sopiva. Mukavaa viikkoaaaa!!!...:)

Esko
30/24 | 

Moikka Anu!! Olisit ihmeessä tullut löpisemään. Lintupaidasta ei vaan voi luopua...:) Hauskaa alkavaa viikkoa!!
Kävikö kauppa?...

TätiO
31/24 | 

Yllättäen oli. Ja yllättäen "sivureiät" paidassa osoittautuivat oivallisiksi, nimittäin käsienpaikaksi siis hihoiksi. Ja tämä olikin mekko/tunika mutta mennee hyvin farkkujen tai jopa nahkahousujen kera ❤

Moikkamoi...

TätiO
32/24 | 

Anu: Mulla tuli jokseenkin samat jutut mieleen, menin silti ja taisin löpistä samat asiat kahteen kertaan! Niin jännitti. Varmaan sai hyvän kuvan musta. No joo. Nyt meen nukkumaan.

Tsemppiä ens kerran tapaamiseen!

33/24 | 

Vaihdoin vasta tammikuussa työpaikkaa, joten hiihtolomaa - sen enempää kuin muitakaan lomia - ei juuri ole tälle vuodelle kertymässä. Perheen koululaiset ovat lomansa viettäneet. On siinä aika säätäminen, kun ei voi itse olla heidän kanssaan, eikä erikoisohjelman tarjoaminen töiden lomassa ole ihan yksinkertaista... Onneksi tänään alkaa taas koulu :)

Kolmistaan-Karoliina
35/24 | 

Voi, teillähän on vasta myöhään! Suosittelen Burger Kingin ranskiksia :)

Kolmistaan-Karoliina
36/24 | 

Kiva kun kävit moikkaamassa :)

Kolmistaan-Karoliina
37/24 | 

Anu: Mitä ihmettä? Olisit tullut juttusille :D Ja TätiO, en kyllä huomannut jännitysaspektia :)

Kolmistaan-Karoliina
38/24 | 

Tuo on kyllä niin totta: Monissa perheissä koululaisten lomat aiheuttavat päänvaivaa!

Vaikka loma on kiva, arjen alku on toisaalta ihan toivottavaa jo :)

TätiO
39/24 | 

Pakkelin alle tais piiloutua.. Mut hyvä kun ei näkynyt.

Ootte mahtavia.

Sara K
40/24 | 

Olen bloginne/blogisi uusi lukija. Katselin Iholla- sarjan kaikki osat ja aikaisemmatkin kaudet. Asun Lahessa. Yllätys. Ja mieheni tietää miehesi korisporukoista... Joku facekavereista laittoi linkin blogiin ja tulitte siitä mieleeni. Mukavaa lukea mitä teille kuuluu. Hiihtolomaahan täällä koululaiset viettävät. Itse en talvilomaa tälle talvelle saa. Uusi työ täälläkin syynä. Jaxuja arkeen teillekin! Ihanaa kevään odotusta!

Esko
41/24 | 

Iltoja Sara! Kiva, että laittelit viestiä. Terveisiä miehellesi ja oikein kivaa viikkoa!!

42/24 | 

Ensi viikko (10) lomaa lapsilla, ja ihana olisi viedä heidät rinteeseen, mutta ei taida olla siihen nyt varaa.
Taidamme viettää kotiloman. Ehkä pulkkamäessä voisi käydä. :)
Ja tehdä jotain hyvää syötävää.
Teillä ollut kyllä menevä loma.

ulla
43/24 | 

Mekin olimme koko perhe viime viikon lomalla :) Teki kyllä hyvää !!!!

tanja
44/24 | 

Mulla ei ole vielä talvilomaa kertynyt, joten töissä ollaan. Jos lomaa olisi, niin mentäis laskettelulomalle lasten kanssa. Mua kiinnostais, miksi Risto R oli teidän mielestä kamala? Musta se oli ihan ok. Ulkokuvia olisin kaivannut enemmän, kun ne on aina ollut RR -leffoissa niin kauniin värikkäitä.

Kolmistaan-Karoliina
45/24 | 

Täällä ei kyllä taida enää rinteeseen päästä. Vettä tulee ja ruoho vihertää :/

Kolmistaan-Karoliina
47/24 | 

Nooh... Mistä alkaisin? Juoni jankkasi musta liikaa, mutta toisaalta jotkin juonen kannalta tärkeät asiat ohitettiin nopeasti. Leikkaus ei ollut musta siis kovinkaan onnistunut. Sellaiset kohtaukset, kun vaikkapa se tanssisikermä vaan toivat myötähäpeää. Nelli Nuudelipäätä näytellyt Paatso oli ihana, musat hyviä.

tanja
48/24 | 

Paatso oli kyllä hyvä, minäkin tykkäsin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat