Heippa,

ja voih. Univelka painaa vieläkin silmiä. Olin viikonloppuna Vantaalla ystäväni pyjamabileissä. Tai ehkä "bileet" kuulostavat vähän koomiselle ilmaisulle, koska minua alkoi tietenkin väsyttää jo ysin jälkeen, mutta sinnittelin kahvin voimalla kahteen. Eihän siinä tietenkään mitään, mutta heräsin minuuttia ennen kuin kelloni normaalisti soi (5.59), enkä saanut enää unta. Semmoista se on tämä perheellisen henkilön sisäinen kello :) Kertokaapa te, onko edes mahdollista hallita yhtä aikaa lapsiperhearki, työelämä ja päälle vielä pitkään valvominen!?!

7.2 a
7.2 a

En paljonkaan shoppaillut HKI-Vantaan -reissullani, mutta yhden aika ihanan löydön tein. Ostin syksyllä itselleni aivan ihkaensimmäisen (ja tähän mennessä ainoan) aikuislaukkuni, Tiger of Swedenin nahkaisen työlaukun, jota olen pitänyt nyt pääasiassa samanväristen Dr Marten -maihareiden kanssa. Kevättä kohti mentäessä olen alkanut kuitenkin himoita laukkuun käyviä balleriinoja.

7.2 d

Olen jo vuosia käyttänyt oikeastaan ainoastaan H&M:n balleriinoja. Niiden koko ja muoto käyvät  täydellisesti jalkaani,eikä hintakaan huimaa päätä.

Ainoa miinus kengissä on kuitenkin se, että ne ovat tähän asti olleet saatavilla vain tekonahkaisina. Toisin sanoen kengät ovat kesän jälkeen niin seulana, että ainoa paikka niille on ollut roskis. Kauheaa kertakäyttöisyyttä :(

7.2 b

Ekologisesta morkkiksestani huolimatta suuntasin kuitenkin taas kohti Hennesiä, koska olin nähnyt siellä olevan laukkuni kanssa mätsäävät balleriinat. Mutta mitä näinkään? Nämä ihanuudet olivat tulleet kaupan hyllylle nahkaisina. Oujee :)

7.2 c

Olettekos te tehneet viime aikoina ketjuliikkeistä hyviä löytöjä?

Kivaa keskiviikkoa! Kyllä se kesä ja balleriinakelit sieltä kohta tulee...

Rok!

Terkuin:Karkki

P.S. Jos joku aikoo tilata nahkaballeriinat netistä, oli niiden koko ainakin minulle muuten kokoa suurempi kuin ei-nahkaisissa.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat