Moikkis,

makia 5
makia 5

Tässä pikapostaus välitunnilta. Vähänkö ihastuin, kun Eepi laittoi minulle äsken linkin Makian kevätmallistoon. Miten tämmöinen herkkupala on jäänyt kokonaan huomiotta?

makia 1

makia 4

makia 3Kyllähän te tiedätte, että olen suuri Makia-fani, mutta tämä mallisto löi kyllä laudalta monet muut merkin mallistot. Kivaa, että Makia ei ratsasta vain edellisten vuosien suosiolla, vaan uskaltaa tehdä jotain ihan uuttakin.makia 6

makia 9Hempeät värit, lyhempi hupparileikkaus ja uudenmalliset paidat <3

makia 7

makia 8  makia 10

 

Söpöä keskiviikkoa!

-Karkki-

Kuvat:

Makia Online Store

 

Kommentit (2)

1/2 | 

heippa hei! täältä tukholmasta aurinkoiset terveiset! ole mukana pienessä kilpilussa, katso blogiini! nadja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat