Morjens,

PMMP on huikea! Ja nyt en puhu pelkästään musasta...

 

Lueskelin äsken uudesta Imagesta juttua PMMP:n naisista, ja tulin jotenkin innostuneelle fiilikselle: Onneksi maassamme on nuoria kauniita naisia, jotka ovat menestyneitä, rohkeita,sopivan anarkistisia ja vieläpä MUTSEJA!

Minusta on tullut viime aikoina aikamoinen äititarkkailija, ja olen tullut siihen tulokseen, että monista naisista katoaa se mielenkiintoisin terä, kun he saavat lapsia. Tietysti äitiyden varmasti kuuluukin pehmentää naista, mutta kyllä mielipiteitä ja uratavoitteita saa (pitää?) silti  olla. Mira ja Paula ovatkin sellaisia roolimalleja, joita on hieno katsella. Äitiys ei vie aivoja, eikä imetys tiettyä lapsenmielisyyttä. He ovat osoittaneet, että äiti voi olla rohkea aikuisella tavalla (ilman sitä ilmeisen suosittua V###n päiväsäde -pipoa). Ai laik!

Onko muita, jonka mielestä juuri tällaiset äidit ovat tervetullut roolimalli nuorille naisille? Vai meneekö överiksi, kun mutsi joraa festarilavoilla?

 

Riehakasta, hullua ja rokkaavaa iltaa, dudes!

 

-Karkki-

Kuvat:

Lehdistökuvapankki, www.popgee.fi

 

 

Kommentit (2)

3/2 | 

Mua ilahdutti myös toi kyseinen juttu! Käytännössä tuollainen tasapainoilu äitiyden ja oman identiteetin välillä on tosin ihan hiton hankalaa, mutta tavoittelemisen arvoista.

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Äitiroolin ja "minän" kanssa tasapainoilu tuntuu kyllä välillä aika skitsofreeniselle puuhalle... Ei saa ajautua liikaa mammarooliin, mutta silti ei saa olla kova ja lapsi on tultava aina ykkösenä. Ei kai siis ihme, että rooli - kumpi vaan - jää joillekin liikaa päälle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat