leggarit.png
leggarit.png

F ei juuri koulu-uransa aikana suostunut käyttämään muuta kuin mustia legginsejä. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta mustat leggarit yhdistetään kaikkiin vaatteisiin. Vaatefiksaatio on samaa luokkaa kuin ikävuosina 2-4 käytetty tyllihame, joka piti pukea jokaisen asun päälle. Myös toppahaalarin tai kollariasun. 

Olen menettänyt toivoni jo sen suhteen, että hän käyttäisi juuri jotain muuta. Ja mikäpä siinä. Onhan musta alaosa hyvinkin monikäyttöinen vaate.Sinäänsä hyvä valinta. 

Nyt haluaisinkin tietää, miltä merkiltä löytyy parhaat leggarit. Pyykkikertoja kestävät, lörpähtämättömät, haalistumattomat. Testattu on Polarn O Pyret, Lindex, H&M ja Aarrekid. Niistä -- varsinkin PO.P:sta ja Aarrekidistä hyviä kokemuksia, mutta nyt voisi kokeilla jotain uutta. Kiinnostaisi tietää, millaisia ovat esim Noshin leggarit? Ja toki otetaan vinkkiä myös mistä tahansa muista merkeistä. Kipukynnys taitaa mennä siinä 30 eurossa. Tosin jos 60 eurolla saa kahdet AIDOSTI hyvät leggarit, joilla voi vetää koko talven, voi tuon summan toki maksaa. Entä mistä löytyy edulliset yllättäjät? Haaveissa olisi perinteiset trikooleggarit ja sitten jotkut paksummat, joissa ei palellu kintut talvella. 

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Kommentit (3)

Pastellinen
4/3 | 

Meillä on olleet tyttökatraan käytössä useamman vuoden Name it:n leggarit. Hyväksi havaittu malli, käytössä kestäviä, hyvä varivalikoima ja edullinen hinta.

a.
5/3 | 

Piruetti! Aivan ehdottomasti. Käytän itse lähes päivittäin Piruetin legginssejä, ja ne ovat kestävyydeltään todella hyvät, eivätkä menetä väriä. Joten kipinkapin Tullintorille Piruetin myymälään. Samalla tuet kotimaista suunnittelua ja työtä, muistaakseni Piruetin oman merkin vaatteet valmistetaankin Tampereella. 

 

Lapsille ja aikuisille löytyy sekä tavallisella puntilla olevia, että nilkan pälle tulevia kantapääaukollisia. Suosittelen muutoinkin tsekkaamaan Piruetin toppeja yms, ihan arkikäyttöön.

 

Nimimerkillä pyörätuolia käyttävä vammainen, joka ei todellakaan voimistele, tanssi, tai taitoluistele, ja silti käyttää heille suunniteltuja vaatteita arjessaan :D 

Vivie
6/3 | 

Komppaan tuota piruettia! Omat leggarit ostettu jo 8 vuotta sitten, ja uudenveroiset.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat