karvalakki
karvalakki

Ollaan menossa tällä viikolla Eskon kanssa Mielensäpahoittaja-leffan ensi-iltaan. Ihan huikean kivaa. Niin ja sitten toisaalta ei. Koska ajankohtainenhan on tietysti se lähes jokaisen naisen perusdilemma: Mulla ei ole MITÄÄN päällepantavaa. Katsokaas, nuo kokkareilla juoksemiset kun ei ole kuulunut ohjelmistoon enää moneen vuoteen. Ja vissiin alaspäin levenevät kivipestyt kimallefarkut ei enää ole kuuminta hottia ;)

Muutenkin vähän mietityttää, miten leffakemuihin pukeudutaan. Googlaamalla löytyi nimittäin vaatetta laidasta laitaan. Itse näyttelijät saattavat astella enskariin iltapuvussa, joku vieras patsastelee kuvissa villatakissa ja kumisaappaissa. Ehkä semmoinen smart casual olisi se turvallinen linja, vaan kun en ole luontaisesti kovin fiksurento, vaan ennemminkin arkisin mitä-mukavampi-sen-parempi tai sitten juhlatilanteessa mitä-enemmän-kimalletta-sen-parempi.

Nyt siis vinkkejä kehiin! Pliis! Millä asulla en nolaa itseäni aivan totaalisesti? Olispa (taas kerran) mies.

-Karoliina-

P.S. Nyt se telkku päälle! Iholla AVA:lta ihan just. IIks!
P.P.S Ja kuvahan on vuosien takaa. Liian ohuet kulmat, ripsipidennykset(!) ja musta letti. No joo. Aika aikaansa kutakin. Tuo karvalakki kävi vain niin hyvin Mielensäpahoittaja-teemaan, että jos lähtiskin sillä. Ei voi olla väärä valinta. (Niin ja eihän tätä flunssanaamaa voinut todellakaan kuvata)

Kommentit (2)

Daniella
3/2 | 

Itse laittaisin mustista mustimmat farkut ja jonkun ihanan vaalean sifonki tai "sifonki" paidan. Tiedätkö, sellasen hulmuavan tyylikkään, hyvin leikatun paidan? :) Ja tietysti korkkarit.

Haluaisin ajatella olevani smart casual, mutta todellisuus taitaa olla verkkarit+t-paita :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat