Heippa ihmiset,

jos liikut torstaina Helsingissä päin, suuntaapa Espan lavalle Cafe Köketin pop up:iin. Torstaina vietetään nimittäin kahvilan viimeistä päivää kyseisissä tiloissa, ja päivää juhlistaa ihana kahden tyypin kokoonpano, Duo Couple (klo 14 -->).

Duo Couple on pikkusiskoni Aurooran ja tämän muusikkopoikaystävä-Simon yhteinen projekti. Duo soittaa pääasiassa omia suomenkielisiä biisejään akustisesti, mutta saattaapa mukaan mahtua muutama coverikin.

IMG_2170

Simo on valmistunut muusikoksi konservatoriosta, ja Auriskin on musisoinut koko ikänsä. Hän laulaa mm. Suomen paras kuoro 2011 -voittajakuorossa, Voicessa.

IMG_2168

Olkaa siis paikalle! Harmittaa vietetävästi, etten itse kuitenkaan pääse nauttimaan tällä kertaa musa-antimista. Me olemme nimittäin F:n kanssa tuolloin jo mummon hyvässä hoivassa Hankasalmella.Se tuntui tällä kertaa kuitenkin meille parhaalle menovinkille.

 

Kivaa keskiviikkoa! Nautitaan nyt arskaksta oikein kunnolla, huomiseksi on jo luvattu karmaisevaa säätä...

-Karkki-

Kuvat:
Karkki, Jenni Suhonen ja Marjo Suvanto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat