OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onpa ollut mukava päivä tänään. F tuli kotiin aamusta. Iloisena, hikisenä ja niin söpönä, että tekee koko ajan mieli pussailla häntä. On pesty pyykkiä, kuunneltu musiikkia, laulettu, puhuttu, leikitty, potkulautailtu, käyty kirjastossa, kokattu, nähty ystävää ja vietetty aivan tavallista päivää meidän tyttöjen kesken. Nyt illalla vielä rauhoituttaan katsomaan leffaa ja syömään poppareita. F saa tänä yönä nukkua vieressäkin.

Kun katselin F:ää päivällä tuossa lattialla kokoamassa Lego Friendsejä, tuli aivan valtava rakkauden tunne. Alkoi ihan itkettää. Miten mahtavaa on nähdä, että oma lapsi voi hyvin. On hassu, ruskettunut ja kiinnostunut ympärillä olevista ihmisistä ja asioista : "Miten "silta" liittyy rakkauteen?" (Kuunnellessa Anna Puuta), "Millainen ihminen on kiittämätön?" "Mä en pidä pappikohtauksista häissä." "Voiko ei olla joskus joo?"

-Karoliina-

 

Kommentit (18)

Milja
19/18 | 

Joku lukija taisikin aiemmin kommentoida sitä, että tyttärenne ei ole tainut juurikaan viettää aikaa kotona tänä kesänä, koska hän on reissannut teidän mukana pitkin kesän. Oletko ollut huolissasi hänen jaksamisestaan, kun on koko ajan reissun päällä? Oma koti ja kaverit, joiden kanssa päivisin touhutaan ovat vielä niin äärettömän tärkeitä. Vai aiotteko nyt loppuloman olla ihan rauhassa kotona?

Kahdenäiti
20/18 | 

Siis mitä? En ole koskaan kommentoinut tähän blogiin, mutta nyt en vain voi olla kommentoimatta. Olipa ilkeämielinen kommentti, jolla ei ole edes mitään todellisuuspohjaa. Ensinnäkin, tämän blogin perusteella ei voi tehdä tulkintoja, missä blogisti perheineen viettää joka ainoan päivänsä. Toiseksi, tuon ikäiselle lapselle tärkeintä on vanhempiensa fyysinen ja henkinen läsnäolo. Kavereiden satunnainen näkeminen riittää aivan hyvin. Se on yksi ja sama, missä lapsi ja vanhempi viettää aikaa, kunhan he ovat onnellisesti ja läsnäolevasti yhdessä. Enemmän minä olen huolissani niistä lapsista, jotka viettää kesänsä kotona ja vanhemmat hoitaa rutiinilla päivän ja muuten somettaa nenä ruudussa.

Tintti
21/18 | 

Itsekin Ihmettelen suuresti ensimmäistä kommenttia. Ainakin oma lapseni 6v. tykkää mökkeillä, käydä mummoloissa ja mennä viilettää, kuten itsekin lapsena. Kymmenen pitkää kuukautta elellään arkea työn ja päivähoidon/koulun aikataululla. Kavereiden takia ei ainakaan kannata jäädä tönöttämään kotiin lomaksi, kyllä niitä kerkiää nähdä.

22/18 | 

Tämä reissukesä on aiheuttanut aika paljon kommentteja puolesta ja vastaan, joten voisin tehdä tästä ensi viikolla vaikka oikein oman postauksensa. Kiitos kirjoitusinspiraatiosta :)

suski
23/18 | 

Ihanat te! Jokainen lomailee tyylillään, onhan F:llä huikeat kaksi kuukautta! Mä olisin enemmän mökillä jos se olis oma mökki ja matkoillakin ollaan oltu. Tänä kesänä ehkä eniten kotona eikä lapset oo nähny kavereitaan mitenkään ylipaljon.

Kyl sit kun arki, työt ja päiväkoti aukeaa ehtii näkemään kavereita...

Emilia
25/18 | 

Aiemmissa kommenteissa ihmiset ovat vihjailleet uudesta rakkaudesta. Olet valinnut julkisen työn bloggaamisen suhteen ja huutelijoita riittää. Itse erosin lapseni ollessa 4 ja vahingossa löysin uuden ihmisen ja rakastuin aivan pari kuukautta erilleen muuton jälkeen. Naisena täytyy sanoa, että sitä päätöstä ei tehdä kuukausissa, ei edes vuosissa. Olin jo järkevänä ihmisenä aikaa sitten lusikkani pakannut erilleen, mutta itse muutos tapahtui vasta myöhemmin. Olet itsekin blogisi perusteella, analyyttinen ja fiksu nainen ja voin kuvitella sinunkin kärsineen asian suhteen jo pitkän aikaa ennen eroa. Ero on vasta viimeinen niitti prosessille, joka on alkanut kauan sitten. Kyllä oli ihmiset silloin ihmeissään, tärkeät asioista tietävät ihmiset tukivat. Nauti elämästä, olet antanut paljon, nyt on sinun vuorosi ottaa.❤️

26/18 | 

Kiitos ihanasta ja viisaasta kommentistasi <3 Sehän on juurikin niin : Ei eropäätös- varsinkin kun on lapsi - synny hetkessä. Eikä se, mitä julkisesti kerrotaan, ole koko elämän leikkaus!

Ansku
27/18 | 

Kivalta kuulostaa teidän kesä. Ja varmasti vanhempana tunnette lapsenne jaksamisen parhaiten. Itsekin opettajana ja sinkkuvanhempana nautin, että kesällä on reilusti aikaa olla lapsen kanssa yhdessä ja voi matkustella ja reissata miten huvittaa. Ollaan kyllä kotoiltukin jonkin verran, mutta sitä kerkeää talvella enemmän☺Ensi viikolla Tanskaan ja Legolandiaan 5-vuotiaan lapsosen kanssa. Jiihaa! Kaikkea hyvää teille?

29/18 | 

Ja hiukan tyhmemmänkin lukijan pitäisi ymmärtää että lapsella on nyt kaksi kotia. Karoliina puhuu kodista kun tarkoittaa itsensä ja lapsen yhteistä kotia. On hyvä että lapsi viettää aikaa myös toisessa, isän ja lapsen yhteisessä kodissa. Mutta maailma on "hyviä" kasvattajia täynnä... ;)

Laura
31/18 | 

Ai sun uusi mies on siis lätkänpelaaja? Pelaako Suomessa vai onko teillä muutto edessä ulkomaille. Miten F on asiaan suhtautunut. Kovin on nopeaa toimintaa, kun erosta vasta muutama kk.

Katja
32/18 | 

Ärsyttää tällaiset kommentit. :( Onnea Karoliina!

33/18 | 

Olipa tungettelevaa... No, jokainen tyylillään. Kovin on myös tehty nopeita johtopäätöksiä Lauran toimesta. Eikös sitä ensin tutustuta ja seurustella ja sitten vasta myöhemmin muutetaan saman katon alle jos homma toimii? Ja mistäs sitä muut kuin asianosaiset tietävät, kuinka on hyvä edetä. Ehkä olen tyhmä, mutta myöskään en ymmärrä mitem kommentti liittyy heinäkuiseen kotikeskiviikkoon. Ja jos ihan muuten vaan on aikaa ja halua repostella tuntemattomien henkilöiden rakkauselämää negatiivisessa hengessä, niin voi mennä sinne vauva.fi-keskustelupalstoille.

34/18 | 

Tiedän, että harva kyselee asioista pahalla. Ja uteliaisuus on ymmärrettävää.

Nopeus ja hitaus ovat varmasti asioita, joita vain asianosaiset tietävät. Kaikki kun ei täällä blogissa näy, vaikka tietysti haluankin olla avoin ja luottaa lukijoihin :)

heidi
35/18 | 

Ihan asian vierestä. Mageet korvikset ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat