Iltaa ihmiset,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

olenkin jo vähän aikaa sitten vinkannut täällä, että olemme kesällä muuttamassa. Uudesta asuinalueesta ja kaikesta muusta uudesta ja jännästä vuodattelen varmasti täällä koko loppukevään, mutta nyt tietysti tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä on nykyisen kotimme myyminen. Vaikka olenhan tietysti aika paljon jo pohtinut myös niinkin olennaisia asioita kuin sohvatyynyjen ja verhojen värejä uuteen kotiin ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun muutimme Lahteen kesällä 2011, ajattelimme, että jäämme tähän asuntoon moneksi kymmeneksi vuodeksi. Siksi remppasimme (lue: minun isi remppasi) asuntoa antaumuksella koko kesän, ja paikkoja tuli uusittua varmasti enemmän, kun olimme edes aluksi ajatelleet. Nälkä kasvoi syödessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopputulos oli kuitenkin aivan meidän makuumme, ja vaikka muutto onkin ihana asia muuten, on tämä koti se, jota varmasti tulee ikävä. Niin ja tämmöisiä näkymiä ei ihan kaikkialla ole...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0743

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos kiinnostaa kurkata lisää kuvia, tai vaikkapa tulla ihan kurkkaamaan paikkoja livenä,mulle voi lähettää postia.

Ihanaa viikonloppua!

-Karkki-

 

Kommentit (2)

Heidi
1/2 | 

Aivan upea koti! Paljon sellaisia elementtejä joista itsekin tykkään :) Mutta nyt sitten pääsette sisustamaan uutta kotia.

Mistä tuo upea olohuoneen kivimatto on?

Karoliina Sallinen
2/2 | 

Kiitos :) Ollaan itsekin tykätty tästä kodista ihan alusta asti, ja rempat vain vielä parantivat asumismukavuutta ja kotoisuutta.
Matto on Iskusta, ostettiin kesällä 2011. Maton nimi on ulkonäköä kuvaavasti "kivimatto, mutta se on kyllä aivan ihanan pehmeä paikka köllötellä. Ainoa miinus tulee siitä, että imurointi ei poista maton sisään uponneita murusia ja roskia (ja pinnejä ja pikku leluja), vaan se pitää tasaisin väliajoin viedä ulos väärin päin mattopiiskalla hakattavaksi. Ja matto painaa julmetusti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat