witch-1462734_960_720.jpg
witch-1462734_960_720.jpg

Minun toinen pikkusiskoni on aina ollut Halloween-hullu. Myös silloin, kun sitä ei juuri muualla Suomessa - ainakaan Hankasalmella - vielä juhlittu. Itsehän pelkään kaikkia karmaisevia elokuvia ja inhoan fantasiaa niin kirjoissa kuin leffoissakin. Mutta kaikkeen sitä on vuosien saatossa tullut totuttua.

Kun sisko on Halloween-hullu:

  • On sinusta ihan normaalia, että perheessäsi on jäsen, joka halusi nukkua lapsuutensa yöt itse rakentamassaan hauta-arkussa.
  • Perheessänne vietetään monta iltaa miettien, kuinka vampyyrihampaat liimataan parhaiten ihoon kiinni.
  • Keräilet vessapaperirullia – ja itse asiassa valjastat työkaverisikin tehtävään – jotta saataisiin runkoja leijuviin kynttilöihin. 32-vuotiaana. Vaikket itse ymmärrä kyseisestä aiheesta yhtään mitään. (Liittyy kuulemma Harry Potteriin).
  • Saat käydä monta Whats app -keskustelua siitä, kuvaisivatko valkoiset, pikimustat vai veriroiskeiset piilolinssit parhaiten minkäkin kauhuhahmon sisintä.
  • Tiedät kaikkien kauhuelokuvien juonet ja karmeimmat kohdat siitäkin huolimatta, ettet itse koskaan katso kyseisiä elokuvia.
  • Bongailet vuoden ympäri edullisia hämähäkinseittikulhoja ja kummitusviirejä, joista voit sitten vinkkailla eteenpäin.
  • Saat puhelimeesi kuvan, jonka siskosi tuleva mies lähettää perheenne keskusteluryhmään. Siinä siskosi maalaa hautakiviä tulevia Halloween-juhlia varten. On kuulemma kysynyt naapureilta luvan, että saa pystyttää ne idyllisen rivitaloasuntonsa pihaan.
  • Saat siskosi kyynelehtimään onnesta, kun kerrot, että tyttäresi on aloittanut lukemaan Harry Potteria JA aikoo pitää kauhusynttärit jossa on "veriveden ongintaa ja muutama ansa".

Enää ei tarvitsisi kun kyhäillä asu illan Halloween-kemuja varten. Kannattaa tsekata illan aikana Insta Storiesia. Me ei tällä kertaa olla A:n kanssa kilttejä dalmatialaisia

-Karoliina-

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat