P3130385.JPG
P3130385.JPG

P3130387.JPG
P3130387.JPG

P3130388.JPG
P3130388.JPG

Niin kauan kun muista, olen ollut heikkona meikki- ja toilettipusseihin. En oikein tiedä mistä tämä addiktio kumpuaa, mutta ostelen meikkipussukoita joka vuosi useita kappaleita.

Ehkä ostohimoon on kaksi syytä. Ensinnäkin meikkipussit ovat huomattavasti halvempia kuin oikeat laukut. Kauneudenhimoa voi siis ruokkia edullisesti. Toisekseen ostamista puskee se, että en ole edelleenkään löytänyt aivan täydellistä meikkipussia. Metsästän, ostan, petyn, metsästän.

Törmäsin Lindexin alessa tähän tummansiniseen Holly&Whyte -pussiin. Eihän se ulkonäöllisesti ole ihan sitä, mitä olen halunnut, mutta sisäänsä pussi sulkee ison kasan meikkejä. Plussaa, sanoisin.

Muutama kiva iso toilettilaukku minulla on jo reissuja varten (esimerkiksi tämä joululahjaksi saatu), mutta arkikäyttöön kaipailisin edelleen sellaista päältä kokonaan avattavaa meikkipussia, josta näkisi yhdellä vilkaisulla koko pussin sisällön. Marimekolla oli ennen sellaisia, mutta ei kuulemma ole enää. Sitä paitsi. Jotenkin minusta tuntuu, että oma Marimekko-aikani – ainakin tällä erää – on jo mennyt. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta marimekkomainen reippaus ei enää niin pure. Tekee mieli ennemminkin hempeillä. Niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. 

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat