Tervehdys päivään,

vietämme Neidin kanssa pyhäinpäivää Hankasalmella. Eepi jäi kotimieheksi...luvassa live-penkkiurheilua ja kipsijuhlat :)

Meidän perheessä oli jo lapsuudessani tapana viettää halloween-kekkereitä, joihin kutsuttiin aina vuorollaan jokin tuttavaperhe herkuttelemaan ja pukeutumaan hassusti. Siis tämä jo silloin, kun halloween ei ollut vielä niin kova juttu Suomessa. Tarjolla oli ainakin kärpäskakkuja, leikattuja sormia ja silmämunanaposteltavia...UUUU...karmaisevaa ja ihanaa.

Tänä viikonloppuna emme kauheasti askartele erikoisherkkuja (muuten vain hyviä), koska Neiti-F on saanut jo kaksi kertaa osallistua halloween-kemuihin viikon sisällä. Viikko sitten olimme naapurin tytön naamiaiskemuissa, ja eilen Neidin päiväkodissa oli halloween-kemut. Tyttären halusi olla "kisu-kasuna" (hän keksii nykyisiin kaikkiin sanoihin jonkun oman riimiparin), ja se myös toteutettiin.

Itse rakastan KAIKKIA juhlia. Ihan vaan siksi, että arkeen tarvitaan AINA vähän piristystä. Toisten mielestä jenkkilästä rantautuvat kemut ovat usein vain kaupallista rahastusta. Itse ajattelen kuitenkin niin, että eihän sitä kaikkea juhlakrääsää tarvitse hankkia, vaikka päivää juhliikin. Siis olipa kyse sitten halloweenistä, ystävänpäivästä tai joulusta. Meidänkin naamiaisasut oli napattu kaapin perukoilta: Neidin oma tunika ja leggarit, häntä minun kietaisupaitani narusta, korvat ikivanhat ja kasvo"maalit" meikkipussista.

Onko teillä juhlittu tänä viikonloppuna?

Terkuin: Karkki

Kuvat: Kaisa Rikkonen & Eepi, i-Phone 4

Neidin asu:

Paita,Zara

Leggarit, Lindex

Karkin asu:

Paita,H&M

Nahkashortsit, Monki

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat