OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tältä F:n huoneessa nyt näyttää. Aikamoinen muutos minusta edelliseen. F:n vanha katossänky myytiin tutuille (koska sitä ei voinut laittaa ikkunan eteen) ja tuolit ja pöytä menivät Cafe Köketin lasten leikkipaikan rekvisiitaksi.

Uusia kalusteita F:n huoneessa on siis Gulliver-sänky, pukkijalkainen työpöytä, Ekby Gällö -seinähyllykkö ja pari värikästä uutta laatikkoa vanhaan Trofast-lipastoon. Niin ja Ombrellinosta ostettu Camilla Lundstenin kissajuliste.

Olen niin tyytyväinen tähän muutokseen. Tuntuu sille, että nyt kun katossänky ei latista huonetta alaspäin, huoneen korkeus pääsee paremmin esille.

Kivaa perjantaita! Mitäs viikonloppusuunnitelmia? Huomenna Skideille, eikö vaan? Eskohan on Skideillä Vimman lettipisteellä ja Ipanaisen kirppispöydässä puolestaan myydään F:n vanhoja vaatteita. Nähdään :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (18)

1/18 | 

Aivan ihastuttava huone teidän neidillä! Oletteko mistä ostaneet tuon nauhan, joissa on lippuja? Sellainen olisi kiva meidänkin pienelle :)

Anne
3/18 | 

Hyvän näköistä settiä. Sänky varsinkin on ihan mahtava.

Pari kysymystä kun just kanssa mietitään meidän neidin huonejärjestystä.

Miten on sujunut nukkuminen patterin ja ikkunan vieressä? taitaa olla kuitenkin ajankohtainen kysymys vasta pidemmälle syksyllä, kun patterit menevät päälle ja toisaalta vetääkö ikkunasta?

Miten käytännössä toi pöydän yläpuolella olevan hyllyn korkeus? Joudutte varmaan vielä antamaan tavaroita pyydettäessä?

hop
4/18 | 

Meillä myös kotona lapsesta asti opetettu, että sänky ei saa olla ikkunan edessä. syyt olivat veto ja se, että jos iso lintu lentää ikkunaan ja ikkuna särkyy, sirpaleet tulee päälle. Heh :)
kesäisin kyllä raahasin väkisin sängyn ikkunan eteen, että sai lukea salaa öisin luonnonvalossa.

Daniella
7/18 | 

Onpa tosi kivan näköinen! Voi kun meillekin mahtuisi pöytä...

Mutta. Onko toi päiväpeitto aina ollut kettukarkki? :D

10/18 | 

Hop: Hitsi mikä todella todennäköinen perustelu tuo lintu ;)

Anne&Hop. Meillä ei vedä ikkunoista ollenkaan, mutta silti suunnittelin, että talveksi laitetaan ikkunan eteen pimennysverho, joten se ainakin varmistaa vielä vedottomuuden.

Niin ja sänkyä on varmaan muutama sentti siirrettävä talven tullen. Tosin nämä meidän patterit eivät kyllä kuumene kosketusaroiksi edes talvella.

11/18 | 

Rakastaa huonettaan. Viihtyy siellä nyt niin paljon paremmin kuin ennen.

Pöytä on ostettu Ikeasta. Tai siis pöytälevy ja jalat on ostettu erikseen, ja sitten vain yhdistetty.

Henna
14/18 | 

Ihana huone Neiti F:lla! :) Mistä olet ostanut tuon vaaleanpunaisen kissa-julisteen?

Karoliinan äiti
16/18 | 

En tiedä mikä on vinkokantti... :) mutta liput ovat kankaasta kaksipuolisena ja VINOKANTTI on taitettu nauhaksi ja ommeltu kiinni. Samalla se sulkee lippujen huolittelemattomat yläreunat.. Helppoa kuin heinänteko. Jokainen osaa tämän. Vielä helpompi versio on leikata liput kernistä, jolloin ei tarvitse välttämättä edes ommella muuta kuin yläreuna.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat