Hei tyypit,

pitkästä aikaa.

Postaustauon syynä on flunssakausi...hitsiläinen! Kyllä huomaa, että syksyn pöpöt on taas kuljetettu koulusta ja päiväkodista kotiin.

Kierteen aloitti kaksi viikkoa sitten Neiti-F, ja nyt sama tauti on kiertänyt myös minulle ja Eepille. Neidin nenä alkoi taas eilen vuotaa uudelleen, jota alkaakohan tästä uusi rundi. Huhhuh!

Itse olen lämpillyt ja köhinyt torstaista asti, mutta kilttina (ja tyhmänä!) tyttönä olen silti sinnitellyt töissä. Tänään piti kuitenkin taipua pakon edessä, ja lähdin kesken päivän tänne kotiin peiton alle pötköttämään.

Olemme yrittäneet kyllä välttää tauteja näillä keinoin:

  • Käsidesiä aina töistä/hoidosta/kaupalta tullessa
  • Käsienpesut aina ennen syöntiä
  • Neidille D-tippoja, SanaSolia ja Actimel-juoma
  • Meille aikuisille Beroccaa, D-vitamiinia, C-vitamiini ja sinkki jauhetta ja Actimel-juomat
  • terveellistä ruokaa
  • tarpeeksi ulkoilua
  • säänmukaiset vaattet

 

[gallery]

Siltin tämä peijoonin tauti taas iski! Mikä on oma keinosi välttää (syys)flunssat?

P.S. Turhamaisuuskysymys: Kuinka meikkaatte kasvoillenne sellaisen naamion, ettette näytä aivan kuolleille? Valokynää, poskipunaa, aurinkopuuteria vai mitä? Siis sitten, kun joskus täältä palailen ihmisten ilmoille...kotona ihanainen au-naturel!

Terveisin: Kraaterisilmäpussien ja punaisen nenän Valtiatar

Kuvat: tuotekuvat valmistajalta

Kommentit (1)

Ph
1/1 | 

Meillä koitetaan kanssa asianmukaisella pukeutumisella estää ja perus vitamiineillä.. Eli monivitamiineja (mulla raskaus ja imetys +multitabsin kalaöljy kapselit :) miehellä omansa ja toinen lapsista (2v) syö pikkukaloja ja vauva perus d-vitamiinia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat