Huomentaaaa,

lähdettiin lentoon ilmalaivallaaaaa. Ei ollut synkkii pilvii taivaaallaaaa... Vähänkö harmittaa, että ihanaisen ihana Rautakoura tipahti eilen Uuden musiikin kilpailun finaalista. Eihän biisi tietysti ollutkaan sitä Euroviisu-poppia, tuskin olisi kisassa pärjännyt, mutta minuun se ihana kotikutoisuus puri <3

Sitten päivän oikeaan aiheeseen: Monissa blogeissa on viime aikoina hehkutettu uudistunutta Ellosta.

ellos 9
ellos 9

Moni bloggaaja on löytänyt postimyyntikaupasta tredikkäitä kolmiotyynynpäällisiä ja joitakin on ilahduttanut huonekalujen laaja valikoima.

Itseäni on ilahduttanut puolestaan eniten se, että Ellos on laajentanut sisustusvalikoimansa myös tapettien puoelle. Eikä ihan minkä tahansa tapettien, vaan juurikin niiden aivan järkyttävän ihanien Ferm Livingin tapettikuosien maailmaan.

ellos 6

Ihastuin Ferm Livingiin jo Neiti-F:n ollessa ihan vauva. Silloin hankin hänelle pinkit FL:n puulakanat (sama kuosi kuin yllä olevassa keltaisessa tapetissa), jotka ovat kyllä maksaneet hintan monta kertaa takaisin. "Puupeitto" on nimittäin se, joka pitää pestä ja kuivata samana päivänä, jotta Neiti-F suostuu taas illalla käpertymään sänkyyn. Lempparikamaa siis parhaasta (pahimmasta, jos miettii pyykkipäivää ilman kuivausrumpua) päästä.

ellos 7

ellos 8

ellos 4

Ongelmahan tässä helpolla saamisessa piilee siinä, että joskus joidenkin tuotteiden ihanuus kyllä piilee osittain siinä, ettei niitä saa ihan joka paikasta. Se on tietysti pinnallista, mutta kyllä sellainen puoliuniikin ostaminen pienen yrittäjän kaupasta jotenkin viehättää ainakin minua.

ellos 5

Katoaako osa Ferm Livingin ihanuudesta, kun sen saa näin helposti?

ellos 3

Hauskaa perjantaita! Tänään menemme Neiti-F:n kanssa naapurillemme leikkimään ja tutustumaan uuteen Me&I:n mallistoon. Huomenna suuntaankin sitten Helsinkiin kaverini luo naisten pyjamabileisiin: Kollarihousut, herkkuja ja paaaaaaaljon juteltavaa. Jes!

Perjantaiterkuin: Karkki

Kuvat:

http://www.ellos.fi/

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Tiia
2/1 | 

Kyllä mielestäni tuommoisesta tavarasta aina häviää se-juttu, kun sitä pystyy tilaamaan helposti. Se vaara, että tuo kuosi löytyy jo jonkun kaverinkin seinästä kasvaa ihan älyttömästi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat