1
1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä tulee usein valitettua ja urputettua. Ja unohtuu helposti kertoa eteenpäin ne siistit, kivat ja ilahduttavat jutut. Tällä viikollahan Jenkeissä vietetään kiitospäivää, joten teki mieli itsekin miettiä kivoja asioita.

  • Sairaan siistiä, että Hesen lastenaterian (joo, meillä syödään välillä ROS-KA-RUO-KAA) lelu ei ole mikään muovinen rihkama, vaan yleensä oikeasti jokin laadukas ja fiksu tuote. Karhuherra Paddington-kassi on toiminut jokaviikkoisena saunakassina jo vaikka kuinka kauan, Muumi-tuubihuivi on kaulassa päivittäin ja nyt fiksuja tehtäviä tehdään Hesen uudesta Oppi&Ilo-puuhakirjasta. Cool!
  • TeleFinlandin asiakaspalvelu. Pure love!
  • Samoin Turvan vakuutuspalvelu. Voiko paremmin homma enää skulata? Vaikka pesukone on hajonnut ja lapsi ollut sairaana, koskaan ei ole ollut ongelmia korvausasioissa.
  • Siskonpeti! Oikeasti VUOSIIN paras kotimainen tv:n sketsisarja. Naiset osaa, jumankekka!
  • Antti Tuiskun aitous. Jätkä on niin mahtava Vain elämässä. Aito, lämmin, lahjakas. Ja lannistumaton. Hän on niin inspiroiva!
  • Anskun Peace&Style -blogi on ihan huikean laadukas ja mielenkiintoinen. Luen sitä ahmien. Tälle mimmille nostetta ja sassiin!
  • Kyllä kiitän taas, miten upea verovaroin pyöritetty kulttuurikeskus löytyy melkein jokaisen ihmisen lähimaastosta. Ai mistä? No kirjastosta tietysti!

Mikä sua on ilahduttanut lähiaikoina?

-Karoliina-

Siskonpeti-kuva: Yle

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (12)

Arja
15/12 | 

Kun mainitsit sanan kiitospäivä, tuli mieleen 10v takaa upea juttu. Olin silloin Karibian risteilyllä viikon, juuri kiitospäivän aikaan. Oli siellä upeaa, loistokasta. Illallinen oli sanoinkuvaamaton ja pöytien koristelu. Vihanneksista ym oli tehty isoja jääveistoksia (sulihan ne!). Kaikista ensinnä oli valokuvaus kierros ja sitten vasta juhla-aterialle.
Tämä meni nyt vähän "asiasta viidenteen".

Santsa
16/12 | 

Vink, vink.. Jenkeissä vietetään kiitospäivää vasta marraskuun neljäntenä torstaina :)

kata
17/12 | 

pitääkin käydä ensi kerran mäcin sijaan siis hesessä! ;) antti on aivan mahtava! hänestä aidompaa ihmistä saa tosiaan etsiä <3

Marika
18/12 | 

Pienet vakuutusasiat yleensä hoituu yhtiössä kuin yhtiössä helposti. Isompien vakuutuskorvausten ollessa kyseessä homma ei aina pelaakaan niin helposti ?... Mutta noita isompia ongelmia ei toivottavasti tulekaan monta matkan varrelle...

20/12 | 

Tele Finlandin asiakaspalvelua ilahdutti suuresti tämä sinun kirjoituksesi! :) :) Kiitos maininnasta Karoliina <3 Käy kurkkaamassa meidän Facebook-sivu kun ehdit: teimme postauksen ajatuksistamme luettuamme tämän kirjoituksesi! iloisin terveisin: Mia / Tele Finland

24/12 | 

Oi kiitos ❤ Ja te kiitoksenne ansaitsette! Aina vastataan nopeasti ja luurin toisessa päässä on iloiset ja osaavat tyypit! (Plus itse liittymä kuuluu myös meidän mökillä täydessä korvessa ja laskut on pieniä) Terkut koko tiimille!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013