OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tämä meidän eteinenhän taitaa olla se kodin huone, jossa "sisustetaan, toisin sanoen yritetään löytää aina toimivampia säilytysratkaisuja kuukaudesta toiseen.

Ikean liian iso ja aivan liian kevyt vaaterekki (vanha postaus aiheesta + kuvat täällä) sai väistyä uuden Hobby Hallista tilatun rekin tieltä (kiitos hirveästi sinulle, joka vinkkasit rekkien olevan taas myynnissä). Hobbarin rekki kun sattuu olemaan sentilleen samanmittainen kuin tuo seinäpätkä.

Rekin alle pistin vielä pipoille ja hanskoille Plastexin korit* ja vaateripustimessa odottaa jo lämpimämpiä kelejä Carlingsista saamani ihana viininpunainen (uusi lempivärini!) STAY-malliston bomber*. Eteinen - se on taas hetken vähän ihanampi paikka!

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (5)

Veera
6/5 | 

Linkkaamasi postauksen kuvat eteisen edellisestä ilmeestä miellyttivät silmääni jotenkin enemmän. Ymmärrän kuitenkin, että kauniin kevyt Ikean vaaterekki ei ehkä ole se tukevin käytössä.
Mustavalkoisen simppeliin tyyliin mieltyneenä värilliset muovilaatikot ja vaatepuut ovat omaan silmääni aika lailla nou, nou, mutta ehkä näiden yhteistyökuvien jälkeen joskus tilalle vaihtuukin sinkkilaatikot tai vanhat puulaatikot ehkä...

7/5 | 

itsekin eilen googlettelin tuota vaaterekkiä (en ollut lukenut tätä vielä :)
Musta on tosi kivannäköinen! Ihanan rentoa, kun on tollaista avonaista, eikä eteistä ole vedetty täyteen liukuovikaappeja ja kirkkaanväriset muovilaatikot (itse en ehkä uskalatautuisi hankkimaan) sopivat hyvin teidän muutenkin rohkeaan sisustukseen (eiks sulla ollu olkkarin lipastossa samoja sävyjä?!) Hyvä muutos :)

Sinkkilaatikko
8/5 | 

On niin kurja kun ei enää tiedä onko sisustus oikeasti bloggaajan mieleen vai onko postaus vain mainos.... Tykkäätkö oikeasti noista punaisista muovilaatikoista? Itse en laittaisi tollaisia muualle kuin suljettuun kaappiin.

Elli
10/5 | 

Mulle tulee noista bombereista mieleen ysäri ja Joensuun skinit. En millään pääse tuohon muotiin kiinni. Jotenkin karseeta, että noi takit nousee muotiin just nyt kun kaikki tuntuu olevan ihan mustavalkoista kuin silloin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat