P3260429.JPG
P3260429.JPG

P3260442.JPG
P3260442.JPG

P3260443.JPG
P3260443.JPG

Heinäkuun 26.päivänä paistoi aurinko. Pystyi sujauttamaan sandaalit jalkaan ja kukkahameen päälle. Ei tarvinnut edes takkia. Kävelin Helsinki-Vantaan lentokentällä kohti junaa. Samalla sekunnilla, kun olin kääntynyt. Antanut viimeiset suukot ja halaukset itku purskahti sisältäni kuin hanat olisi käännetty suoraan kaakkoon. Vedin aurinkolasit silmille, sisällä. Ja kirjoitin Instagramiin: ”Syksy alkoi nyt.”

Menin kotiin ja join lasi samppanjaa, joka oli avattu aikaisemmin päivällä lounaalla. Pullo oli vanha ja olin ajatellut, että avaan sen vasta, kun minulla on se ihan oikea rakkaus. Kuvittelin siihen menevän paljon kauemmin. Kuvittelin myös, että tämä oli erilaista. Nyt oli rakkaus ja avattu kupliva, mutta myös etäsuhde, ikävä ja itkusta turpeat silmät. Tragikoomista, ajattelin.

Tiistaina kone saapui samalle lentokentällä kuin 240 päivää aikaisemmin lähti sieltä. Tällä kertaa ei itkettänyt. A palasi Suomeen. Ja ikävä – se leppoisana lauantaiaamun yöpuvun sisään hiipivä tyhjyys, illan hiljaisina tunteina seinissä kaikuva kaipaus ja sydäntä repivä jatkuva odottava olo – on nyt ohi.

240 päivää

34,3 viikkoa

7,9 kuukautta

591 tuntia Skypeä

11 934 Whatsapp-viestiä

414 kuvaa

6 lähetettyä etanakirjettä

3 lähetin tuomaa kukkakimppua

42 yhdessä livenä vietettyä päivää

28 lentokonematkaa

1 erillään vietetty joulu

1 yhdessä vietetty uusi vuosi

1 kosinta

20 736 000 sekuntia

Ne on nyt takana! Samoin syksy, talvi, pimeys ja kylmyys. Tänään alkoi kesäaika. Niin tosiaan alkoi!

-Karoliina- 

Kommentit (2)

Aino M
3/2 | 

Tästä tekstistä voi niin aistia koko ton hetken iloryöpyn ja fiiliksen! Ihana kirjoitus ja ihana elämäntapahtuma <3 

Essi Helppi
4/2 | 

Kuulostaa kovin tutulta, sadat tekstiviestit ja puhelut :) Täällä on etäsuhdetta eletty nyt kaksi vuotta ja näillä näkymin muutama vuosi on vielä edessä. Toisaalta pidän etäsuhteessa siitä, kun viikot saa tehdä itsekseen kaikkea ja viikonloput on sitten pyhitetty parisuhteelle. Se on minulle täysin toimiva kombo ja saa nähdä, totunko enää ikinä asumaan yhdessä jonkun kanssa :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat