Asu: huppari, pitkä takki, verkkarit ja tennarit

Merkki: huppari, Makia* // takki, PartTwo* // verkkarit, Adidas // tennarit, Vans

Hankintapaikka: takin ja hupparin olen saanut blogin kautta, verkkarit olen MUISTAAKSENI tilannut Asokselta tai Zalandosta, tennarien ostopaikka taitaa olla Carlings. Ehkä.  

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Verkkarit ostin aikanaan ”siistimmiksi” lököpöksyiksi, ihan jopa kaupungille ja töihin, ja sitä virkaa ne ovat toimittaneet jo usean vuoden ajan. Tennarit arkikäyttöön. Hupparin sain tänä keväänä ja olen pitänyt sitä TODELLA paljon. Jotenkin keltainen väri yllätti ihanuudella ja malli on just nappi. Takkia hehkutin jo pari viikkoa sitten. Jännällä tavalla asu on musta todella epäsopiva, mutta silti toimii yhdessä. Tai jos joku sanoisi, että yhdistää trenssihenkisen takin ja verkkarit, en ehkä ajattelisi, että siinäpä hyvä match. 

Hankinnan kannattavuus: Tuntuu ehkä höpsölle sanoa, mutta tässä asussa kaikki on täyttä kymppiä yhdessä ja erikseen. Jokainen vaate on laadukas, monikäyttöinen ja mukava päällä. Joskus multa on kysytty, käytänkö näitä perjantain asua ihan oikeasti. Tämä on asu, jonka revin kaapista vaan päälle ennen kuvauksia, ja jopa mietin, käykö elementit yhteen. Ja ne kävi niin kivasti, että olen pitänyt kokonaisuutta monta kertaa sen jälkeenkin. Toisin sanoen tällä kertaa ”oikean asun” löytäminen meni vähän nurinkurisessa järjestyksessä. Siinä tilanteessa, kun kuvausten lopussa Noora sanoi, että ”etsi vielä yksi asu, kun nyt ulkona on niin kiva valo”. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu

Kommentit (5)

reeareet
6/5 | 

Ehdottomasti Blake -paita ja Alex -housut! 😍 musta on aina varma valinta 🖤

Mekkobongari
9/5 | 

Musta housuasu vei voiton, oikeastaan mielenkiintoisen tekstuurin takia

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat