P1013728
P1013728

Tässä kuvassa on mun kaunis pikkusiskoni Auroora.

Yleensä en tee näin. Tai siis. Enpä muista, että koskaan olisin tehnyt näin. Mutta nyt on pakko. Pikkusisko kirjoitti niin rohkeasti, mutta kuitenkin eleettömän kauniisti endometrioosista ja lapsettomuuden pelosta, että uskon sen kiinnostavan monia teistäkin. Tässä siis vähän luettavaa aamuun.

Valoa perjantaihin!

-Karoliina-

Kommentit (4)

Hanna
5/4 | 

Olipa hienosti ja rohkeasti kirjoitettu! Siskollani on paha endometrioosi ja toinen munasarja onkin lähes ummessa. Silti hänellä on kolme lasta, eikä raskautumisessa ole ollut ongelmaa. Siskoni sai diagnoosin muistaakseni n.20 vuotiaana ja kolmannen lapsensa sai ollessaan 34. Eli pitkän ajan kuluttua tuomiosta.

Itse sitten taas kärsin tahattomasta lapsettomuudesta. Mitään syytä tai sairautta ei löydetty, mikä olisi lapsettomuutta aiheuttanut. Viiden vuoden yrityksen ja parin vuoden hoitojen jälkeen kuitenkin sain sen kauan toivotun pienen. Koeputki oli meidän kohdalla se toimiva hoito.

Onneksi nykypäivänä hoidot ovat niin hyviä ja edistyneitä, että uskon, että siskosikin kohdalla löytyisi se oikea ja toimiva hoito. Hoitojen aikana usein mietin, että kumpi on pahempi. Se, että lapsettomuudelle löytyy syy vai se, ettei syytä ole. Edelleenkään en osaa vastata.

Tsemppiä siskollesi! Ja mukavaa ja lumista päivää :).

Ja sori kirjoituksen mahdollinen sekavuus, 1v roikku lahkeessa :D

PCO-sisar
7/4 | 

Todella rohkea teksti siskoltasi. Itselläni on PCOmaiset munasarjat ja lapsettomuus on pelottanut todella paljon. Vihdoin kun tulin raskaaksi niin raskaus päätyi keskenmenoon, mutta mikä onni olikaan kun tulinkin toisen kerran nopeasti raskaaksi. Nyt on meneillään rv 9 ja vielä en uskalla kertoa ihmisille, mutta luottavaisin mielin mennään kohti toista raskauskolmannesta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat