*Ellos ja Bella-blogit kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä rakastan denimiä. Niin paljon, että käytän sitä lukuun ottamatta joitain juhlia ihan joka päivä. (Tosin olen miettinyt, että jos me mentäisiin joskus naimisiin, voisi niinkin juhlavien kemujen tyyli olla tämä)

Farkkuvaatteet ja –asusteet ovat mun mielestä nimittäin se juttu, jolla voi luoda asuun kuin asuun särmää. Miettikääs nyt vaikka pitsimekkoa. Sehän on niin tyttömäinen vaate, mutta farkkuliivillä siihen tulee asennetta. Tai sitten toisinpäin. Valkoinen kauluspaita, istuva jakku ja korkkarit. Aika virallista. Paitsi, jos siihen yhdistää revityt boyfriend-farkut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

F:n vaatekaappiin olen yrittänyt ujuttaa (joskus kyllä huonolla menestyksellä, johtuen tyttäreni omasta tyylistä) sellaisia palasia, joita voisin itsekin käyttää. Hassuja leggareita, farkkukamoja, tennareita.

Kun sain Bellablogin ja Elloksen yhteistyön kautta valita F:lle muutaman tuotteen syksyn Ellos Kids ja Ellos Shoes –mallistoista (aikaisemmat postaukset aiheesta täällä ja täällä), päätin, että tällä kertaa valitsen F:lle sellaiset tuotteet, jotka sopivat toki lapselle, mutta jotka rennolla klassisuudellaan voisivat sopia minkä ikäisen tytön, pojan, naisen tai jopa miehenkin vaatekaappiin.

Farkkuhaalarit ja ihan huikean siistit ja laadukkaantuntuista nahkaa olevat lämminvuoriset biker-saappaat löysin Elloksen nettikaupasta miltei heti. Ja onneksi tilasin myös ne. Haalarit on ihanan pehmeät ja biker-saappaita on kai turha enempää hehkuttaa. Kyllähän kuvat taitavat puhua puolestaan. Olen myyty!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paidan etsintä kesti kuitenkin vähän kauemmin. Etsin nimittäin haalareiden pariksi tällä kertaa jotain reipasta unisex-paitaa, mutta tyttöjen osastolta sellaista en löytänyt.

Onneksi tajusin kurkata ns. poikien osastolta, ja : Tadaa! Siellähän se farkkupaita odotti ottajaansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tavallaan kyllä ymmärrän nämä vaatekauppojen lajittelut tyttöjen ja poikien osastoihin. Niillähän vaan halutaan helpottaa ostajan selailupuuhia. Toisaalta kummastuttaa, tarvitseeko lastenvaatteita jaotella sukupuolen mukaan. Eihän noiden pienten immeisten kropassa ole sellaisia eroja, jotka vaatisivat vaikka erilaisen mitoituksen sukupuolesta riippuen.

Joka tapauksessa, oli osasto mikä hyvänsä, mä luulen, että tästä tuli ainakin yhdet mun lempparit tämän syksyn jutuista F:n päällä. Itse typy hyväksyi mukisematta haalarit ja kengät, mutta paidan kanssa on kuulemma vielä harkinta-aika menossa. Onko sillä jokin erikoiskatse, jolla skannasi, ettei tämä paita ole prinsessojen osastolta?

Mikä on oma suhteesi unisex-vaatteisiin? Entä täytyykö sinun mielestäsi lastenvaatteet olla lapsellisia, vaan saako ne olla tämmöisiä F:n vaatteiden kaltaisia, joita aikuinenkin voisi käyttää? 

-Karoliina-

 

 

Kommentit (7)

8/7 | 

Aika samalla fiiliksellä meidän Ellos kids-postaus toteutettiin http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2014/08/12/perussettia-ja-ellos-kids-... eli unisexia ja aikuisenkin vaatekaappiin tyylillisesti sopivaa. Väitän että meilläpojan vaatekaappi on muutenkin 99.9% unisex, mikä on tietty helppoa koska kyseessä on poika,daa. Tyttöjen kaappi voi olla hankalampi juttu kun tytöillä tuntuu tuo maku usien olevan aika hörhelö. Olen ihan huvikseen testannut minkä vaatteen K haluaisi kaupasta ja tarjonnut milloin mitäkin pinkkiä hörhelöheppapaitaa tai hametta,mutta kyllä se kumma juttu on ettei kiinnosta yhtään. Mut kyl meilläkin silti aika monet mielestäni unisexit leggarit on tyttöjen osastolta :)

Siiri
9/7 | 

Kirjotittepa melko samasta asiasta Iinan kanssa! :D itse en pidä siitä että lapsi puetaan liian aikuismaisesti. F on kyllä söpö eikä sillä ole mitään väliä miltä osastolta vaatteet ovat! :)

Karoliina/ Kolmistaan
10/7 | 

Äimistelivät samaa :D ja aivan toisistamme tietämättä! Huomasin Iinan postauksen vasta, kun tulin omaani täältä kurkkaamaan...Mahtavaa!

Daniella
11/7 | 

Tykkään lapsellisista ja iloisista vaatteista. Pojan kanssa on ollut haastavaa, koska aika pitkään ketjuliikkeet ovat olleet sitä mieltä, että pojille sopii ainoastaan synkät ja murretut värit, yöks. Pojan suosikkihousut muuten ovat oranssit collarit ja miikkarin turkoosit joogat. Tytön kohdalla mulla oli jalo aikomus pukea hänet isoveljensä tyyliä seuraten, mutta ei voi mitään, tuollaiselle keijukaistytölle vaan sopii vaaleanpunainen ihan vastustamattoman hyvin. Tietoisesti valitsen muutakin, mutta vaaleat ylipäänsä sopivat hänen hipiälleen hyvin.

Mua ärsyttää myös tuo jaottelu siis etenkin värien ja kuvaston suhteen. Miksi 3-vuotias poika pitää pukea pääkalloihin tai monstereihin? Miksei poikien paidoissa ole hedelmiä tai marjoja? Eläimiäkin harvoin. Työkaluja ja autoja kyllä piisaa. Ja sama tietty toisin päin tytöille. Oma poika tykkäisi esim. herkkuaiheisista vaatteista, yllättäen ;) olen sitten itse hänen toiveestaan ommellut paitaa ja pipoa vaaleanlilasta muffinsitrikoosta :D

Karoliina/ Kolmistaan
12/7 | 

Voi kun osaisin ommella...koska ideoitahan myös piisaisi!

Daniella
13/7 | 

Hei muuten, onko Silverjungle sulle tuttu? Ei ehkä lähtökohtaisesti niin sun mieleisiä, mutta helmiä saattaa löytyä! Tässä taas vaihteeksi yksi merkki, jolla alennuksetkin on ihan oikeasti alennuksia, eikä mitään yhden euron pyöristyksiä.

Karoliina/ Kolmistaan
14/7 | 

Ekahan mulle tulee tästä merkistä mieleen ne kimaltavat tähdet pinkillä pohjalla...ja kuten sanoit: Ei ehkä ihan mun juttu. MUTTA: Kun menin Silverjunglen nettikauppaan, siellähän oli ihania reippaita raitakamojakin. Musta-valkoinen raita ja keltaiset jutut: Wau! Kiitti vinkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat