elfa1
elfa1
elfa2
elfa2
elfa3
elfa3

Yhteistyössä Taloon.com ja Elfa

Mä olen mukana Taloon.com:n sisustusniksit -haasteessa, jossa muutamia bloggaajia pyydettiin suunnittelemaan Elfan säilytysjärjestelmien avulla kotiinsa mahdollisimman toimivia ratkaisuja. Koska mulla on tämä pesänrakennusvietti melko vakavana päällä, tuli haaste kun tilauksesta.
Mä suunnittelin Elfa-asiantuntijan avustuksella kotiimme kolme Elfa-pistettä. Kaksi niistä sijaitsee vaatehuoneessamme ja kolmas F:n muuten vielä aika keskeneräisessä omassa huoneessa. Tai siis ne tulevat sijaitsemaan. Elfat piti koota eilen, mutta F:n vatsatauti sotki tältä osin suunnitelmia. Ehkä huomanna sitten jo.

Vaatehuoneen seinälle halusin säilytyspisteen, johon F voi ripustaa itse reppunsa, takkinsa ja piponsa. Meillä ei ole varsinaisessa eteisessä naulakkoa nyt ollenkaan, joten tämä piste on enemmän kuin tarpeellinen. Päädyin valitsemaan vaatehuoneeseen kaksi Elfa Classic -seinäkiskoa (jotka voisi kiinnittää muuten myös oveen). Niiden kaveriksi mukaan lähti koukkuja ja koreja. Mä toivon, että pienten korien avulla ei enää tarvitse etsiä kaappien perukoilta aamukiireessä aurinkolaseja, sateenvarjoja ja heijastimia.

Tavoite on, että tuo Utility Home/Garage -säilytystaulullinen kisko olisi ikään kuin minun tavaroilleni. Ja niille yleisille eteisen kamoille: heijastimille, sateenvarjoille ja aurinkolaseille. Toinen kisko taas enemmän F:n päiväkotivaatteille ja -repulle. Siitä syystä ripustuskoukutkin ovat siinä vähän alempana.

Kolmas Elfa-piste kotiime tulee siis F:n huoneessa. Sinne valitsin omilla jaloillaan seisovan Freestanding -jalallisen työpöydän. Pöytä on vain 60 senttiä leveä, joten se sopii kätevästi vähän pienempäänkin huoneeseen. Plussaa muuten myös siitä, että pöytälevyn korkeutta voi jatkossa siirtää F:n kasvun mukaan. Ihan ehdoton lempparini koko Elfa-työpisteessä on tuo säilytystaulu, joka tullaan täyttämään pienillä koreilla ja koukuilla. Mikä voisikaan olla tarpeellisempi 5-vuotiaalle tytölle. Sinne saa sullottua kaikki ne pienet ja ah-niin-ihanat tilpehöörit.

Koska muut kisaajat ovat omat Elfansa jo esitelleet, päätin laittaa esille ideani ja suunnitelmakuvat tänään, vaikka eihän nämä nyt kisakamaa ole, kun kyseessä on vasta suunnitelma. Varsinaiset kootut live-Elfat tulette kyllä näkemään varmaan kyllästymiseen asti blogissa, kunhan koti on siinä kunnossa, että täältä kuvia kehtaan ottaa.

Käy kuristamassa kaikkien bloggaajien Elfa-suunnitelmat täältä ja äänestä omaa suosikkiasi. Sieltä löytyy kyllä todella kekseliäitä ja jo seinään pultattuja ihanuuksia. Äänestämällä voit voittaa 500€ arvosta Taloon.comin Elfa-säilytyskalusteita!

-Karoliina-

Kommentit (4)

Nimetön
5/4 | 

Suunnitelma ei näy taloon.com sivuilla :(

Annikki
6/4 | 

Kiva idea toi työpiste! Tyttären huone on 7m2 joten tollanen vois olla sinne yksi vaihtoehto. Säilytystaulun ideaa en vielä täysin hahmota mutta ehkäpä se vielä aukeaa. Tarvitseeko tota työpistettä kiinnittää seinään vai onko se tukeva ihan omilla jaloillaan?

7/4 | 

Nyt ei vielä ole koottu, joten aivan 100% varmaksi en voi sanoa. Kerron heti, kun piste on koottu. Ainakaan tämä ei niin paljon vaadi ruuveja kuin normaalit Elfat. Siitä tuo nimikin, Free Standing.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat