OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitenkäs viime aikoina on ollut niin kivoja blogihaasteita ilmoilla? Viime viikolla tein vaatehaasteen, ja nyt intouduin vastailemaan Anskun lähettämiin kysymyksiin. Tässä se tulee.

Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Tiedän paljon ihmisiä, jotka ovat kertoneet tulleensa kiitollisiksi vasta sitten, kun heille on tapahtunut jotain oikeasti kamalaa. En tiedä mistä se johtuu, mutta olen ihan lapsesta asti jotenkin tiedostanut, ettei elämästä kannata nauttia tai olla kiitollinen vasta sitten, kun jotain on menettänyt. Niinpä yritän olla kiitollinen siitä, mitä minulla jo on.

Tällä hetkellä olen eniten kiitollinen siitä, että olen saanut F:n. Lapsi on todellinen lahja, ei mikään itsestäänselvyys, ja yritänkin muistaa sen aina, kun pinna alkaa kiristyä ja lapsiperhearki puuduttaa.

Sen lisäksi olen kiitollinen perheestä, johon voin luottaa ja tukeutua. Ja perheestä puhuessa tarkoitan lapsuudenperheeni jäseniä, mutta myös paria läheistä serkkuani ja tietysti Eskoa.

Olen kiitollinen työstä, ystävistä, terveydestä ja mahdollisuuksista, joita elämä on tuonut eteeni.

Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Toivoisin, etten olisi loukannut minulle rakkaita ihmisiä. Mieleeni tulee kaksi tilannetta – näitä olen pohtinut siis muutenkin aina aika ajoin – joissa olisin voinut toimia paljon fiksummin ja inhimillisemmin.

Ehkä toivoisin nyt myös sitä, että olisimme yrittäneet tehdä F:lle sisaruksen hänen ollessaan jo taapero. Vaikka idea tuntui silloin kauhealle, katselen nyt vähän kateellisena niitä perheitä, joissa on hyvin samanikäisiä lapsia.

Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?

Onnellisuus. Yksi sana, mutta joskus vaan niin vaikea toteuttaa. Onni on kuitenkin ainoa asia, joka lopulta merkitsee. Se pitää sisällään kaiken – perheen, rakkauden, rauhan, ystävät, elämän ja naurun.

Kuka ottaisi haasteesta kopin seuraavaksi?

-Karoliina-

// takki, JC (Crocker) // mekko, teetetty (Atelje Iina) // leggarit, Gaudi* // kendät, Dr.Martens // huulilakka, Kicks

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (9)

10/9 | 

Ei vitsit mikä asu! Tuo takki, nuo housut, NUO KENGÄT! Apuva, määkin tahon :D

Daniella
11/9 | 

Ehkä pitää sitten kasvattaa toivelapsiluku kolmeen, jos vaikka kaksi jälkimmäistä tulisivat pienellä ikäerolla :D

Olen muutamasta muustakin blogista lukenut saman haasteen, ollut mielenkiintoista lukea ja todeta, kuinka samankaltaiset asiat tekevät meidät ihmiset onnelliseksi. Ehkä onnen resepti onkin aika universaali ja jopa yksinkertainen. Se koostuu pienistä palasista, jotka tekevät hyvää itselle. Se on epäitsekästä itsekkyyttä. Se on muita ihmisiä ja mielekästä ajanvietettä. Eikä niin kovin vaikeaa edes saavuttaa, jos pysyy tietoisena siitä ja rehellisenä itselleen.

Taidan itsekin olla nyt pitkästä aikaa onnellinen. Olosuhteet eivät ole millään tapaa täydelliset tai aukottoman ihanteelliset, mutta riittävän kuitenkin, jotta se onnikin on ollut helpompi löytää ja tunnistaa. Hassua, vaikka ne palaset ovat siellä olleet koko ajan, epäolennaiset asiat ovat sokaisseet, eikä niitä ole huomannut.

Toivottavasti tekin olette onnellisia juuri nyt!

KaisaM
12/9 | 

Onnellisuus ei ole tunne vaan asenne. Vaatii hieman pohtimista, mut näin se vaan menee.

Iina
13/9 | 

Hei mikä Dr. Martens malli noi sun kengät on? Kivat!

18/9 | 

Mä kans tulin kyselemään kengän mallia... Olisko 1460 W ja sellanen kiiltonahkainen musta? On nimittäin oma haavekenkäni, ja meinaan omani tilata nettikaupasta. Siksipä ajattelin hieman neuvoa kysyä kokoasioissa, kun olen ymmärtänyt, että ovat pientä kokoa..? Pitääkö paikkaansa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat