_B1B2385
_B1B2385
_B1B2390
_B1B2390
_B1B9333
_B1B9333

 

_B1B9354
_B1B9354
_B1B9374
_B1B9374

Tiesitkö, että kumisaappaissakin on ympäristön kannalta oikeita ja vääriä vaihtoehtoja? Mä kerron nyt, miksi Nokia Jalkineiden kumpparit ovat se parempi valinta. Ja miksi tiedän tämän? Koska olen päässyt mukaan kumisaappaiden maailmaan Bellablogien ja Nokia Jalkineiden kampanjan kautta.

Ympäristöään ajatteleva kumisaapas ostaja tiedostaa seuraavat asiat:

  • Nokian Jalkineiden kumpparit valmistetaan kestävistä luonnonkumipohjaisista kumiseoksista. Luonnonkumi on uusiutuva orgaaninen materiaali, jota valutetaan viljellyistä kumipuista.
  • Nokian Jalkineiden kumisaappaissa ei käytetä kiellettyjä kemikaaleja tai terveydelle haitallisia aineita. Saappaiden  tuotanto tehdään pääosin Euroopassa sopimusvalmistajilla, joilla on ympäristösertifikaatit.
  • Luonnonkumisaappaiden tuotannosta syntyy vähän jätettä, sillä ylijäämämateriaalit palautuvat takaisin tuotantoon.
  • Laadukkaalla luonnonkumisaappaalla on pitkä käyttöikä, joten vaikka hankintahinta voi olla isompi kuin esim. PVC-saappailla, maksavat kengät ikään kuin itsensä takaisin vuosien saatossa.
  • Laadukkaat saappaat kestävät käyttäjältä toiselle, ja niiden second hand -myyntiarvo on hyvä.
  • Nokian Jalkineiden saappailla on 12 kuukauden takuu valmistus- ja raaka-ainevirheiden varalta, sekä 5 vuoden varastointitakuu jälleenmyyjille.
  • Nokian Jalkineista tehdään tavanomaista vähemmän kuluttajareklamaatioita, mikä kertonee siitä, että tuote olen alusta asti tehty oikeaa kulutusta ja käyttöä ajatellen.

Ja lopuksi, vaikkei vähäisimmäksi:

  • Ihanan kauniita saappaita haluaa käyttää, eivätkä ne jää kenkäkaapin tukkeeksi.

-Karoliina-

*Jalassa Hai-saappat naisten- ja lastenkoossa

Kommentit (32)

33/32 | 

Harmi, että Facebookissa postauksia yhteydessä oleva kommentti on täysin asiallisesti kommentoineita lukijoita halveeraava ja aliarvioiva. Blogin kirjoittajan tulisi pystyä ottamaan asiallista kritiikkiä vastaan ja hyväksymään se, että kaikki eivät esim kaupallisia postauksia halua lukea. Itse tykkään lukea omasta elämästäsi, arjesta ja ajatuksissani kertovia postauksia, mutta en maksettuja mainoksia. Ikävä kyllä tuon Facebookin kommentin jälkeen blogin lukeminen loppuu tähän. Luulisi, että kirjoittaja osaisi arvostaa lukijakuntaansa- ilman heitä ei olisi myöskään menestyvät blogia. Kaikkea hyvää kuitenkin sinulle ja perheellesi :)

Lotta
34/32 | 

Tuli ihan sama mieleen... Mun mielestä lukijoita alentava otsikko oli kuvan alla myös instagramissa, caps lockilla ja tavuttaen.. Huhhuh.

Jenna
37/32 | 

Minullakaan ei aiemmin ole juuri ollut tietoa kumisaappaista. Kiitos siis tästä tietopaketista! Nokian Jalkineita suosin jatkossakin. Ja kyllähän se on niin mukavaa, kun värivaihtoehtoja nykyään löytyy jokaiseen makuun. Hyvää kevään jatkoa ja tulevaa kesää!

38/32 | 

En ymmärrä miksi sun piti alkaa v****ilulinjalle tämän yhteistyöasian kans?
Kannattaa jutella asiasta muiden bloggaajien kanssa, ehkä sulle selviää että muut ovat merkinneet yhteistyöpostaukset tällä tavoin jo aiemmin.
Itseä ärsytti piilomainonnassa eniten se, miten epäreilua se on muita, asiallisesti mainonnasta ilmoittavia bloggaajia kohtaan.
Aika lapsellista kiukutella kun pyydetään toimimaan ihan tavallisten blogimainontaa koskevien ohjeiden mukaan.

40/32 | 

Samaa mieltä! Se että en arvosta maksetuista mainoksissa olevia arvioita yhtä paljon kuin puolueettomia, ei maksettuja mainoksia ei tee minusta ei-ekologista tai varsinkin ei-järkevää ihmistä. Nyt tuli mielestäni kyllä kirjoittajalla tässä mauton arviointikriteerit instaa ja Facta päivittäistä...Ymmärrän että epäasiallista kommenttia antavat satuttanut, mutta blogissa on myös kommentoitu asiallisesti sen kaupallistumista ja nyt hyökätään turhaan heitä kohti

Lehtokotilo
42/32 | 

Kyllä se taitaa olla niin, että internetissä ei pitäisi käyttää mitään muita ja mutkikkaampia huumorin keinoja kuin sellaisia, joiden perään huudetaan "viiitsi vitsi!", kun kaikki otetaan niin helposti itseensä. Täällä ainakin nauratti, kun ironisesti facepostauksesta kävi ilmi, että kyllä siellä yhteistyöpostauksissakin tosiaan on sitä asiaa ja semmoisia asioita, mistä voi olla lukijalle hyötyä. Ihan samalla lailla, kun jos blogaaja olisi itse asian havainnut tai selvittänyt ilman yhteistyötä.

Mutta tyylinsä ja makunsa kullakin! Minusta blogin linja on asiallinen (etenkin ku katsoo millaista ilkeilyä osalta kommentoijia lähtee.. epäilen että harva uskaltaisi näitä asioita päin naamaa sanoa??) ja ihmisläheinen, ja läheisyyteen kuuluu pieni piruilu. :)

43/32 | 

Nimetön, Lotta,Irina ja Taina: Mun sarkasmitaidot ovat ilmeisesti pahasti ruosteessa. Pahoittelut, jos koitte asian negatiivisesti. Tarkoitukseni oli viitata hassusti (epäonnistuminen! edelliseen postaukseen + infota ihan aidosti yhteistyöstä, ettei kukaan koe kukaan koe huijatuksi.

Valoa ja iloa!

Hoover
44/32 | 

Tuo Second Hand -pointti on aivan totta. Minulla on omenanvihreät Hait jotka ostin kirpparilta neljä vuotta sitten, ja edelleenkin ne kahden käyttäjän jälkeen ovat kuin uudet. Ei halkeile eikä väri ole haalennut. Nyt tiedän syyn! :)

45/32 | 

Tästähän taisi olla Hesarissa juttu vähän aikaa sitten. Emojit ja nettikieli tekevät sen, ettei vitsiä ymmärretä vitsiksi ilman silmäniskuhymiötä.

Kiitos, että ymmärsit hassutteluni :) Pitäneet ensi kerralla olla tarkempi tekstin kanssa. Huumori kun on vaikea laji.

Kivaa kevättä!

48/32 | 

Apua! Kauheaa jos koit ilkeilyksi. Hassuttelu epäonnistui.

Tarkennatko vielä, mitä en ole merkinnyt ja muut ovat? Kun minullahan tosiaan on vuodesta 2011 lukenut aina joka ikinen pienikin tuote jonka olen saanut. Jo ennen, kuin se oli pakollista! Siksi en voi allekirjoittaa piilomainontaa, mutta oppia otan mielelläni vastaan :)

maikka
49/32 | 

Heh heh vetipä jotkut herneen nenään :) Ehkä sana sivistys ärsytti, mutta sehän määritelmän mukaan tarkoittaakin "kasvatuksen kautta omaksuttua tietoa, henkistä kehittyneisyyttä ja avarakatseisuutta." Tässä tapauksessa = postauksessa tietoa haluttiin ilmeisesti jakaa sita haluaville kansalaisille. Kansalaiset sitten ilmaisivat halunsa sivistyä (tai olla sivistymättä )monella tavalla...

Malla
52/32 | 

Nyt saat Karoliina täysin turhaa kritiikkiä. Tiedät sen itsekin, mutta kommentoin silti ettei pääse unohtumaan, että meitä muitakin täällä on :) ja hyvin hallitset mielestäni huumorin ja sarkasmin, varsin hyvin :)
itsekin luin tuosta, että netissä vaikea ymmärtää huumoria. Mielenkiintoinen juttu sinänsä..
Kaupalliset postaukset ja saadut tavarat ovat olleet aina oikein selkeästi ilmoitettuna postauksissasi. Mielestäni jokainen voi myös itse valita mitä lukee tai mitä valintoja mainonnan seurauksena tekee. Maikka kommentoikin tuossa yläpuolella oikein osuvasti :)
Juuri eilen nähtiin aivan ihanan väriset Hai-saappaat Prismassa ja ne varmasti meidän poikaselle pian kotiutuukin. Olikin mielenkiintoista lukea illalla tämä postaus, josta sain lisää informaatiota saappaista, joista tähän asti ihastuttanut pelkkä ulkonäkö ja käyttömukavuus (itseltäkin löytyy vaaleanpunaiset Hait) ?

55/32 | 

Hait on niin ihania! :) Vaan...miksiköhän niiden varret on kaventunut? Ensimmäisissä hai-saappaissani (juurikin tuollaiset omenanvihreät ihanuudet) on huomattavasti leveämpi varren suu kuin näissä uudemmissa. Saisivat kernaasti palauttaa sen sentin kaksi siihen varren ympärysmittaan...

56/32 | 

Mä en nyt yhtään tiedä mistä hässäkästä täällä puhutaan, kun en faceseuraaja ole. Kävin jo kurkkaamassa facessa, että mistä tämä pilemiikki johtuu, mutta en nähnytkään facetekstejä.
Mutta mua itseä harmittaa se, että nyt on ollut täällä blogissa paljon näitä mainosjuttuja ja esim. näistä kumppareista jo kolme!! Joku mainitsi blogin huononemisen.. Varmasti nyt on huono hetki bloggaajan omassa elämässä ja se on varjostunut blogiin jo kauemman aikaa.
Itse toivon, että blogissa jatkossa olisi enemmän sitä rehellistä arkea ja sen asioita! Ei väkisin väännettyjä mainosjuttuja ja pintaa.
Karoliinalle voimia! Ei ole helppo juttu olla yh äiti, käydä töissä, kirjoittaa kirjaa ja blogata!! Joku osa-alue kärsii tuossa yhtälössä ihan varmasti!!?

jop
57/32 | 

Itse olen tavannut blogeissa piilomainontaa, ja olenkin tosi tarkka että heti alussa kerrotaan selkeästi, että nyt puhutaan yhteistyöpostauksesta. Siispä minuakin ärsytti omenapostauksessa se, että yhteistyö (taikka siis vain ilmaisten tuotteiden saaminen, jonka tavallinen lukija lukee Yhtälailla yhteistyöksi) kerrottiin vasta lopussa. Itse en niin pidä yhteistyöpostauksista, koska usein näyttää siltä, että viime kuussa saatu maailman ihanin rasva ei tässä kuussa olekaan enää maailman ihanin, koska sain juuri uuden joka on sittenkin maailman ihanin. Tämä jää varmasti päivittäiskäyttöön, mutta eipä jäänytkään. Uskottavuus horjuu, vaikka varmasti osassa bloggaajien yhteistyöpostauksissa onkin ihan aitoja kehuja.
Sinun blogissasi ärsyttää se, että samoja tuotteita mainostetaan useamman kerran useassa eri postauksessa. Esimerkkinä arla luonto-jugurtti ja se kirjojenlukusovellus puhelimeen. Ja tietysti nyt nämä saappaat. Näistä kahdesta aiemmasta muistan lukeneeni kaksi postausta. Yksikin mielestäni riittäisi. En tiedä sitten, onko näissä joku sopimusehto, että pitää postata useammin, vai haluatko hoitaa "mainostamisen" kunnolla ja kunnialla ja teet sen siksi useaan kertaan usealla eri tyylillä.

Lopuksi pahoittelen, jos käytän termistöä väärin. Esimerkiksi tuo "mainostaminen" voi loukata, mutta se ei ole tarkoitettu loukkaamaan, se on vain ainoa sana jonka osaan tällaiselle postaamiselle. Ymmärrät varmasti, ettei lukija ole täysin perillä blogimaailman termistöstä. :)

buubuu
58/32 | 

Hai-saappaat olivat pitkään suosikkisaappaani, koska ne istuvat jalkaani paremmin kuin muut saappaat ja ulkonäkökin miellyttää. Ensimmäiset Hait kestivät kovaa käyttöä lähes viisi vuotta, kunnes joutuivat koiran hampaisiin ja jouduin ostamaan uudet. Uudet saappaat alkoivat vuotaa pohjan saumasta vajaan kuukauden käytön jälkeen. Nyt olen joutunut vaihtamaan saappaat neljä kertaa ja aina sama ongelma. Nyt on viidennet ja viimeiset kokeilussa. Toivon, etten joudu taas pettymään.

Daniella
59/32 | 

itsekin kyllä koen sen verran olevani sun kanssa samalla aaltopituudella Karoliina, ettei huumori mene täältäkään yleensä ohi :)

Kyllä, Nokian saappaat haluaisin koko perheelle, mutta se sijoitus nyt tässä kohtaa tuntuu silti liian isolta. Vaikka toisaalta hyvällä tuurilla ja oikeilla värivalinnoilla lastenkin kumpparit voisivat kulkea kolmelle eri lapselle jo perheen sisällä. Meillä tosin yllättävän vähän tulee kumppareita käytettyä, mikä ehkä kasvattaa sitä kynnystä sijoittaa. Tänä keväänä ollut toistaiseksi kerran jalassa.

Noname
60/32 | 

Päivän naurut näistä kommenteista! Hallitset ironian vallan hyvin, ei muuta kun jatka samaan malliin ?
Ja voi aina niin ihanat hait!? Mäkään en niistä kivan ulkonäön ja laadukkaan merkin lisäksi mitään tiennyt, joten kiitos sivistämisestä!?

Huvittunut
61/32 | 

Eli ei käy, että tuote on esillä blogissa kerran, mutta sekään ei käy, että tekee samasta tuotteesta useamman postuaksen? Selevä! Tätä kommentoijaahan on helppo miellyttää! ;)

(Silmäniskuhymiö siksi, koska vitsi.)

LiisaM
62/32 | 

Se ympärysmitta kasvaa kengännumeron mukaan. Mulla on 42 Hait ja ihan normaalikokoiset pohkeet ja varret on liian leveät vaikka on farkun lahjetta ja villasukkaa välissä.

jop
63/32 | 

Pahoittelen epäselvyyttä! Yleisesti ottaen en pidä yhteistyöpostauksista juuri ollenkaan :)

-tuo eka epäselvä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat