Heipparallaa,

siskoni Henriikka tutustutti minut ennen joulua Design for Finland tunnustuksen saaneeseen merkkiin THINK TODAY. Hän oli vieraillut merkkiä myyvään liikeeseen Tampereella, ja ihastunut samantien TT:n ekologisesti tuotettuihin sisustus- ja kodintarvikevalikoimaan. Niinpä hän sai minutkin innostumaan aiheesta niin, että annoimme kalastajaisillemme (oikeasti insinööri-isi, kesällä mökin kalamies) joululahjaksi THINK TODAYN kalanmuotoisen kylmä/kuuma-alustan, joka oli valmisitettu kermaamisten lattialaattojen ylijäämämateriaalista. Siinä grillattu mökkikala pysyy lämpimänä, saunaolut kylmänä. Voih kesä, tule jo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän aikaa sitten posti toi meidänkin kotiimme terveisiä THINK TODAYTA. Ja jo ennen kuin edes sain kaiveltua varsinaiset tuotteet paketin uumenista, huomasin, että kierrätys ja kestäväkehitys oli otettu huomioon ihan pakkaustasollakin. Kamat oli nimittäin pakattu käytettyyn pahvilaatikkoon, ja tavaroiden pehmusteena toimi tapetin riekaleet. Nerokasta :)

Paketti kätki sisällään monta kivaa juttua, tässä lempparini: maatuva tiskirätti, muovimatosta leikattu pöllösisustustarra ja kivitavarasta tehty kylmä/kuuma-alunen. Aika cool, eikö?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nykyisin joutuu syyllistymään useinkin ostosten edessä. Itse alan ainakin miettiä, missähän oloissa tämäkin paita on tehty, tai kuinka paljon sen tekoprosessi on saastuttanut. Siksi onkin aika siistiä, että hankintoja voi joskus tehdä näin hyvällä mielellä. Suunnittelu ja valmistus on kotimaista, materiaaleilla on jo toinen elämä. Huippua!

Kierrätysterkuin:Karkki

Kuvat:

Olympus EP-L1

THINK TODAYN tuotteet blogin kautta saatuja

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Hipsu
2/1 | 

Ite tykkään kovasti juuri TT:n siitä ideasta, että kaikki tuotteet tehdään tehtaiden ylijäämämateriaalista: muovimaton ja laminaatin palasista, johdonpätkistä, haljenneista kivilaatoista.. hyötyä siis myös niille tuottajille, joilta tätä ylijäämätavaraa jää! :) Kala-alustan käyttöönottoa odotellen! -Hipsu-sisko

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat