P1010881 (2).JPG
P1010881 (2).JPG

P1010885 (2).JPG
P1010885 (2).JPG

Heipodei! Ei tekisi mieli valittaa, kun päästiin F:n kanssa eilen Jyväskylän tyttöjen kyydissä Hankasalmelle viikonlopun viettoon, mutta ehkä parit penteleet voi silti päästää ilmoille. Sen verran mukavista asioista on sentään sanottava, että meillä oli aivan superhauskaa Jyväskylän tyttöjen kanssa keskiviikkona ja eilen meillä (tästä lisää myöhemmin tällä viikolla). Ja F taas oli enemmän kuin haltioissaan, kun sai olla ensimmäisen kerran yksin Hipu-tädin luona yökylässä. (Tästä tukiverkkoasiastakin lisää myöhemmin)

Mutta sitten valitukseen:

  • Allergiat. On tuolla ulkona kaunista, mutta kyllä vähän risoo, kun nenä vuotaa ja silmät punoittavat.
  • Astianpesukone, jonne pitää ASETELLA jokainen kahveli ja kihveli ERIKSEEN. Veikkaan, ettei tämmöistä vempainta keksinyt äiti-ihminen.
  • Urat kaapin ovissa. TätäKÄÄN ei ole keksinyt kukaan perheellinen. Vitsi tuonne uriin jää kaikki töhnä ja muruset. Olisi huomattavasti helpompi siivota samat roskat lattialta. Sileät ovet ja pomppuovet kunniaan.
  • Naaman rupsahtaminen. On se vaan niin, että ryppyjä tulee ja juonteita (inhoan koko sanaakin)myös. Nyt sitten tästä seuraa tämmöinen first world problem, että päivettynyt iho olisi kesällä aika ihana, mutta hitsi kun aurinko vaan lisää ryppyjä. Ottaako aurinkoa vai ei, siinä pulma.
  • Rumat tekokukat. Haluaisin makuuhuoneeseen kauniita tekoleikkokukkia, mutta hitsi kun sellaisia ei-kimaltavia ja vähän vähemmän muovin näköisiä ei meinaa löytyä mistään. Tai okei. Stockalla oli. Maksoivat 17 euroa KAPPALE.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Sienna83
3/2 | 

Finnmarilla ja Plantagenilla suht edullisia tekokukkia, jotka ei näytä muovisilta ;) 

mervihoo
4/2 | 

Kauniita tekokukkia kannattaa käydä katsomassa Moodfactoryssa Hyhkyssä, osoitteessa Hennerinkatu 14. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat