PA050094.JPG
PA050094.JPG

PA050062.JPG
PA050062.JPG

PA050065.JPG
PA050065.JPG

PA050066.JPG
PA050066.JPG

PA050069.JPG
PA050069.JPG

PA050072.JPG
PA050072.JPG

Astuin tänään kotiovesta sisään. Valo tulvi ikkunoista, oli ihan hiljaista. Aamulla olin ehtinyt jopa pedata sängyt. Koti oli sen verran siisti, kun se voi olla, kun sieltä on lähdettu 6.45.

Tiesin, että kaapissa odottaisi yksin vietettävän päivän pikasafka : valmiskeitto ja Mifua. Tuli samanlainen "ei mitään tekemistä -fiilis", kun joskus teiniaikoina, kun tuli koulusta kotiin. F olisi iltapäivän toisaalla ja minulla olisi seitsemään asti aikaa vain keskittyä itseeni. Ehkä nukkua päiväunet ja/tai käydä lenkillä. Rentoutua. 

Ehdin jo hetken, ehkä puoli minuuttia, leijua tekemättömässä olotilassa. Kunnes muistin, että pitää:

 • käydä kaupassa
 • soittaa laajakaistafirmaan
 • ostaa junaliput
 • maksaa lasku
 • kirjoittaa kolme postausta jemmaan
 • pestä pyykit
 • taitella narulla olevat pyykit kaappiin uusien kuivattavaksi laitettavien tieltä
 • vastata sähköposteihin
 • vastata blogikommentteihin
 • kokata huomiset eväät
 • lakaista lattiat
 • etsiä (kyllä, todella sotkuisesta vaatekaapista) sukat (koska kyllä, en ole niitä vielä tähän mennessä tänä syksynä käyttänyt)
 • pakottaa itsensä sinne lenkille, koska em.listan jälkeen koko liikkumaan lähteminen vain enemmän ottaisi pannuun kun innostaisi

Alkoi ihan naurattaa koko "ei mitään tekemistä -päivän" muutama homma. Tämmöistähän se on. Mieleen putkahtelee koko ajan hommia, hommia tekee koko ajan ja silti tuntuu, että tunnit loppuvat päivästä kesken. 

En kyllä valita, koska perusarjen draivi pitää minut yleensä virkeänä ja touhukkuus sopii. Mutta silti : Voi kun olisi enemmän niitä ihan oikeita hetkiä, jolloin mieleen ei tule yhtään rästihommaa. Tai jos tulee, osaisi silti uppotua kirjaan tai telkkariohjelmaan. 

Kertokaa! Onko teillä samanlaista? Onhan?

-Karoliina-

Kommentit (3)

TiiaM
4/3 | 

Kuulosta tutulle! Tekeminen ei lopu, tehtyjen asioiden tilalle tulee aina uusia ja silti moni asia unohtuu/jää viime tippaan.

Olen pikkuhiljaa 9 vuoden äitiyden aikana oppinut ottamaan rennommin, siis niissä rajoissa kun voi. Välillä pyykit seisoo viikkausta odottamassa 3 päivää jne. Eipä siihen ole kukaan kuollut. ;) Kerran täällä vain eletään, ei se ole niin viimeisen päälle, eihän?

Ihanaa loppuviikkoa!

TanjaJ
5/3 | 

Pakko kompata Tiiaa. Tekemättömien töiden lista on joskus hurja,mutta silti valitsen nykyisin useammin sohvan ja dekkarin, jos saan viettää aikaa.yksin kotona :) Ja sitä paitsi siivoukset ja pyykithän kannattaa hoitaa lasten ollessa kotona, jottahekin näkevät, ettei kaikki tapahdu itsestään. Yksinolon hetket voi siis huoletta pyhittää lokoiluun ;)

Karoliina Sallinen
6/3 | 

Olet ihan oikeassa <3 (mutta helpommin sanottu kuin tehty) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat