OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huikkailin teille syksyllä, että en kehtaa näyttää teille eteistämme, koska se on niin karmea ja keskeneräinen. No sitä se on edelleen, mutta en vain jaksanut enää panttailla tätä postausta, joten tässäpä eteisasiaa kaikessa aitoudessaan. En jaksanut edes kuvaussiivota, joten tila on nyt sitten au naturel.

HUONEEN LÄHTÖTILANNE, KUN MUUTIMME ASUNTOON:
Huoneistomme edelliset asukkaat olivat lapseton pariskunta, joten heillä eteinen oli hyvin siisti ja kalusteeton, koska tilaa kuravaatteille ja hoitorepuille ei luonnollisestikaan tarvittu. Eteisessä oli muuttaessamme tuo peiliovellinen liukuovikaappi, ei muuta.

 

REMONTIT, JOTKA TEETIMME HUONEESEEN JO MUUTTOHETKELLÄ:
Eteiseen asennutettiin sama valkoinen parketti kuin muuallekin asuntoon. Eihän parketti eteisessä ole ihannemateriaali, mutta meistä näin pienessä kodissa (ja vieläpä avonaisessa tilassa) yleisilmeestä olisi tullut sekavat, jos eteisessä lattia olisi ollut erilaista materiaalia kuin muualla.

Muuton yhteydessä laitoimme eteiseen kaksi Ikean kenkäkaappia. Isommassa on oikeastikin kenkiä, pienemmässä on säilytyksessä kaikki F:n pipot, lapaset ja huivit.

 

MYÖHEMMIN TEHDYT REMONTIT JA TOIMENPITEET:
Ei tehtyjä remontteja tai toimenpiteitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SISUSTUS:
Eteisessä olemme kyllä ”sisustaneet” säilytystila-ajattelu edellä. Liukuovikaapin päälle ostimme joskus viime talvena lukuisia Ikean laatikoita sadevaatteille, kangaskasseille, väärän-kauden-hatuille jne.

Vähän aikaa sitten räväytin eteisen kulmaan Ikean Mulig-vaatetelineen, kun paksut talvitakit – ainakaan vieraiden – eivät enää mahtuneet kaapin sisään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TULEVAISUUDENHAAVEITA HUONEEN SUHTEEN:
Vaikka pidänkin hirveäsi ystäväni antamista mutterinaulakoista, eivät ne ole kovinkaan käytännölliset. Tuohon kapealle seinälle olemmekin suunnitelleet ostavamme jonkin kapean ja korkean kaapin/senkin. Ehkäpä vaikka tämän Ikean Nordli-lipaston.

Mulig-telineen tilanne haluaisin ehdottomasti HAY:n Loop-naulakon. Olisi juuri sopivanlevyinen, koska nythän tuo Mulig on seinäpätkään himppusen liian pitkä.

Niin ja olisiko tuohon sisääntulon oikealle puolelle fiksua laittaa naulakko F:n tasolle? Sekin mietityttää, minne saisin oman laukkuni ja F:n repun jotenkin fiksusti ja siististi. Tuo käytössä oleva penkki on liian pieni.

Postissa minua odottaa jo mustat tarrateipit wc-ovea varten. Vuoraan siis koko tuon oven mustaksi.

Jos teillä on vinkkejä eteisen suhteen, otan ne mielelläni vastaan! Ryhtiä, tyyliä ja säilytystilaa kaivataan.

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (17)

Saara
2/17 | 

Ehdottaisin eteisen liukuovikaapiston leventämistä ovelle päin. Tulisi hurjasti lisää säilytystilaa ja tavarat olisi piilossa jolloin kokonaisuus siisti ja selkeä. Tosin kulku eteisestä keittiöön poistuu tällöin, tuleeko keittiöstä liian umpinainen teidän makuun?

Virpukka
3/17 | 

Irtosälä tosiaan pienentää tilaa ja luo kirjavan vaikutelman. Lisää liukuovikaapistoja kuulostaa todella hyvältä. Eteinen on valtava. Voisiko liukuovikaapistoja vetää vessanovea kohden, jolloin keittiöön voisi mahtua jopa ruokapöytä?? Kenkäkaappeihin saa kyllä tosi hienosti piiloon vaikka mitä. Täytyypä pitää mielessä :)

ulla
4/17 | 

Terve perhe :)

Ekan kerran täällä vierailen :) . Iholla ohjelmassa kyllä olitte niin mahti perthe :D . Blogigin näyttää mielenkiintoiselta . :)

rairai
9/17 | 

onko tuo liitutaulusysteemi ovessa tarraa ja jos on niin käykö siihen liitu vai tussi?ja mistäköhän tuollasen sais ostettua? myös nuo pienet jutut seinassä jossa toisessa roikkuu avain niin mistä ne on?

10/17 | 

Hei, mistäs toi eteisen isompi matto on? Ihastuin siihen, enkä löydä äkkiseltään mistään.

Ella
11/17 | 

hei, onkos toi eteisen isompi matto mistä? Ihastuin siihen, enkä ainakaan äkkiseltään löytänyt mistään.

Esko
12/17 | 

Heippa! Liitutaulusysteemi on tarraa ja siihen on oma tussi, jolla siihen voi söherrellä. Ostettu Granitista. "Pienet jutut" ovat lintuavaimenperät ja ostettu luonnontieteellisestä museosta...Kivaa viikkoa!!

Suvi
16/17 | 

Moi!

Ensinnäkin, kiitos hauskasta, ilahduttavasta ja mielenkiintoisesta blogista! Oon joskus aiemminkin (varmaan Iholla-sarjan aikaan) piipahtanut täällä, mutta silloin ei vielä jostain syystä napannut :D Nyt kuitenkin päädyin tänne pari viikkoa sitten taas uudestaan ja tajusin, että teillähän on ihan mahtava blogi! Sopivassa suhteessa huumoria, realismia ja visuaalista kauneutta. Ollaan remppaamassa asuntoa ja kun satuin löytämään tän 55 neliötä-sarjan, niin oli ihan pakko kahlata se läpi! Sain paljon hyviä vinkkejä ja ideoita. Teidän koti on ihanan värikäs ja näyttää siltä, että siellä eletään, toisin kuin monet muut blogeissa näkyvät kodit.

Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat