hobbyhall_karoliina_HR_MG_4677
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4677
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4721
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4721

Joskus saatetaan ajatella, että sisustuksen muuttaminen vaatisi hirveästi rahaa tai suuria toimenpiteitä. Olen kuitenkin huomannut, että ihan pienilläki muutoksillakin saa aikaan täydellisen tunnelman muutoksen.

Helpoin ja edullisin tapa pukea koti uuteen syyskuntoon on .... Enpäs kerrokaan vielä mikä! Vastauksen voit kurkata  täältä tutulta Hobby Hallin sivulta.

Mikä on sinun edullisin ja helpoin sisustusvinkkisi?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (3)

4/3 | 

Ehkä halvin ja tehokkain tapa on siivota ja karsia.
Tekee hyvää kodin kuin kodin yleisilmeelle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat