P1307249.JPG
P1307249.JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Essencen Make Me Brow -kulmageeli*

Paikka: saatu blogin kautta, postipakettina kolahtanut kotiin

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla ei ollut mitään kuvaa Essencen kulmageelistä etukäteen. Eka geeli, jota koskaan (ehkä 15 vuotta sitten?) aloin käyttää, oli Lumene. Ja siihen olen myös jämähtänyt. Sellainen ennakko-oletus mulla tosin oli, että mulle ei kävisi värilliset kulmageelit, koska olen aina käyttänyt väritöntä. Mun kulmat on todella tummat jo luonnostaan ja jos jonnekin suuntaan niitä haluaisin värjätä, olisi se vaaleammaksi. Siksi arastelin värilliseen geeliin tarttumista. Mutta tartuinta silti eräs tammikuun aamu, kun olin hukannut (ei ylläri) Lumenen geelini jonnekin. 

Mitä tuote todella tekee? Essencen geeli pitää vahvat ja paksutkin kulmat ojennuksessa pitkän päivän. Se ei kuitenkaan ”kastele” kulmia liikaa, vaan kulmat jäävät pidosta huolimatta kevyiksi. Geeli ei myöskään tee kulmakarvoista kiiltäviä. Inhoan nimittäin sitä, että jos esimerkiksi laitan hiuslakalla kulmakarvat ojennukseen, kulmat kiiltelevät lakan vaikutuksesta.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Olin lentää persuukselleni, kun googlaamalla huomasin, että geeli maksaa oikeasti vain 3 euroa! Siis mitä ihmettä? Näin hyvää ainetta ja niin edullisesti. Pidän erityisesti geelin pidosta, ja siitä, kuinka harjan pieni ja siro pää taipuu yksityiskohtaisesti ja näppärästi sinne, minne haluaakin geelin menevän. Aluksi tosiaan arkailin värillistä geeliä, mutta itse asiassa se on ollut minulle jopa ihan hyvä valinta. Geelini on nimittäin asteen verran vaaleampi ja harmaampi kuin omat kulmani, joten värigeeli ei ainakaan tummenna kulmiani. Kaiken lisäksi pienellä harjanpäällä levitellen väri täyttää sopivasti joitakin kulmieni kolokohtia, joten kulmakynää ei tarvita. Tosin olen niin laiska, että harvoin käyttäisin muutenkaan, vaikka kolot kulmissani havainnoinkin. Joka tapauksessa hyvä tuote, joka ratkaisee arjessa monta kulmakarvapulmaa. 

-Karoliina-

*saatu

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat