OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten moni teistä tietää, en ole käsityöihmisiä. Siksipä mun DIY-ideatkin ovat sellaisia, ettei niissä tarvita neulaa, lankaa tai nauloja.

Ostin F:n uuteen huoneeseen Anttilasta Annon kettuverhon. Kuosi oli mielestäni kaunis, mutta liian mustavalkoinen. Niinpä vähän värittelin niitä Ikean kangastusseilla ja Tigerin kangasväreillä.

Tuli kivat, vaikka vähän harmittaakin, etten tehnyt koko verhoja Ikean tusseilla. Huomasin nimittäin vasta työn tehtyäni, ettei Tigerin väriä saisi laittaa pesukoneeseen. Se lienee pieni ongelma lastenhuoneen valkeissa verhoissa.

-Karoliina-

Kommentit (19)

22/19 | 

Hienot! Ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse, tuunaamalla saa näppärästi uniikkia jälkeä. Ja sehän vaatii oikeastaan enemmän visiota ja "silmää" kuin esim. ohjeen mukaan alusta asti tekeminen. Verhoja ei välttämättä tarvitse kauheasti pestä. Jos ei niihin ole pyyhitty suupieliä tai Petsien meikkejä (niin kuin meillä...), pölyt pudistelemalla ja tuulettamalla pääsee pitkälle. Joskus väritkin kestävät pesua paremmin, kuin ohje lupaa, mutta sitä kannattaa tietenkin testata ennen pesua. Mukavaa viikonloppua (ja anteeksi neuvoista!) :)

23/19 | 

Mahtava idea ja hauska lopputulos! Mun DIY-ideat on myös joskus tosi omaperäisiä, mutta niitä ei koskaan kukaan ymmärrä, enkä loppuviimein tykkää itekään! :D

LiisaM
24/19 | 

Auttaiskohan sellaiset värinkerääjäliinat jos pitää joskus pestä? Dr. Beckmannilla ainakin on ja pesuaineosastolta löytyy varmaan jokaisesta marketista. En oo itse kokeillut, mutta oon kuullut monelta taholta että ovat toimivia.

Laurau
25/19 | 

Iiiihana kangas! :) Ja tosi kiva idea! Pitääpä kopioida, saisi hyvät sohvatyynyt.

Hanna
26/19 | 

Vau!! Ihan mieletön idea ja lopputulos todella hieno! Ei ois itselle tullut mieleenkään :)

Peetee
27/19 | 

Mitä ideaa on kangastusseissa joita ei saa pestä? Kannattaa kokeilla silittää väritetyt kohdat ennen pesua, se voisi kiinnittää värit paremmin. Ainakin kangasvärit yleensä kiinnitetään silittämällä. Eikö tusseissa olut mitään mainintaa sellaisesta? Ja siis oikeasti pitää raudan kuumimmalla asteella aina vähän aikaa, siis tietty jos kangas sen kestää :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat