disney.jpg
disney.jpg

Tällä viikolla on tullut googlailtua erilaisia naamiaisasuja, koska siskoni päätti pitää ensi kuussa pre-kolmekymppiset teemalla Disney. Teema on siinä mielessä osuva, koska mehän olemme siskojeni kanssa lapsena olleet oikein kunnon Disney-nörttejä. (Taidetaan olla edellenkin). Meillä ei ollut Nintendoa, eikä me taidettu katsella muita lastenohjelmia juuri yhtään, mutta Disney-leffat tuli rullattua niin monta kertaa, että VHS:n kuva alkoi vouvaamaan.

Hassuttelemme vieläkin joskus sillä, kuinka monen  Disney-leffan vuorosanalitaniat osaammekaan ulkoa, biiseistä puhumattakaan. Oma bravuurini on Kaunottaren ja hirviön kohtaus, jossa Belle ja tämän isä juttelevat Gastonista. (Ja nyt sitten alkaa samalla soida päässä Leijonakuninkaan "Kuka tahtoo syödä mehukkaita sikoja -kappale"). 

Minusta teemajuhlat on hauskoja. Varsinkin, kun porukka innostuu aiheesta ja panostaa pukuihin. Olen kuullut vähän huhua, että kemuihin olisi tulossa ainakin yksi Simba ja yksi taikamatto (aivan loistava asuidea muuten!), mutta meidän sakilla on vielä asut päättämättä. Parasta ja mielenkiintoisinta olisi tehdä/tuunata asu itse, mutta hitsi kun en osaa ommella! Yhtään! Ja oletteko katsoneet, paljon valmiit aikuisten naamiaisasut maksavat? Huhhuh!

Jos teille tulee nyt sitten mieleen Disney-aiheinen pukupari kokoihin S ja XXL, kertokaa! Niin ja kaikki tuunausvinkit ja myynnissä olevat valmiit second hand -puvut kiinnostavat myös.

-Karoliina-

Kuvat: Pixabay

Kommentit (9)

Tickler
10/9 | 

Teemajuhlat on ihania! 

Meillä on parin viikon päästä "Once Upon A Time" -bileet, josta löytyisi varmaan ideoita teillekin.

Olin vuosia sitten Jenkeissä Disney-fanien häissä. Jokaisen pöydän kukat oli korvattu Disney-pari patsailla. Löytyi mm. Hessu & Heluna, Mummo Ankka & Touho-serkku (jonka suhteesta kiistellään edelleen, sukua vai ei?), Kaunotar & Kulkuri, Robin Hood & Marian sekä oman pöytämme Peter Pan & Leena.

Kaikki illan musiikki oli Disney-elokuvista. Ja minnekäs muualle pari lähti häämatkalle kuun Disneylandiin...

Plumette
11/9 | 

Toi Peter pan ja Leena ois kanssa aika helppo toteuttaa tunnistettavasti

Karoliina Sallinen
13/9 | 

Tickler ja Plumette. Juuri tuo Peter Pan ja Helinä oli mun ehdotus, mutta ei taida mennä asuparille läpi. Olisi niin iisi toteuttaa aika pienellä vaivalla tosiaan. 

MarikaJohannaP
14/9 | 

Teemajuhlat on ihan parhaita! Mikki ja Minni ois ehkä aika söpö pari?

Karoliina Sallinen
15/9 | 

Ja iisi! Askartelin joskus F:lle Minni-pannan. Saattaisi olla tallella. 

MarikaJohannaP
16/9 | 

En malta odottaa että päästään näkemään teidän juhlalookit :)!

Plumette
17/9 | 

Kaunotar ja kulkuri: hiuksista korvat, tyylikäs maski, ehkä joku karvatakki ja sävy sävyyn -asu, plumette (ranskalainen sisäkkö -asu) ja lumiere tai lumiere ja könni, eläimiä tuhkimosta, henki(sininen asu ja kasvomaali), zootropolis:poliisiasu ja pupunkorvat, ketun häntä ja korvat ja kauluspaita, skraga, eläimiä viidakkokirjasta, esmeralda ja kellonsoittaja (tai frollo tai phoebus)... belle ja hirviö (vaikutteita live-action version puvustuksesta)... hercules ja megara... merivuokko ja klovnikala... rusetti ja filuri... bernard ja bianca... kiero ja liero tai pärsky ja Sebastian.,,

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat