OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oi miten ihana ilta F:n, tämän pikkuserkkujen ja Disney on Icen parissa. Joka kerta Disney on Ice lumoaa näin aikuisenkin fanin. Ne puvut, ne tarinat, se ääni ja koko se Disney-koneisto (jota en varsinaisesti uskaltanut kuvata, koska se oli kiellettyä) . Olkoon vaan kuinka kaupallista, mutta kyllä tuollainen satuilta on tavalliseen torstaihin, ainakin kerran vuodessa, juuri kohdillaan.

Kuka muu oli tänään katsomassa? Vai oletteko menossa myöhemmin viikolla?

-Karoliina-

Kommentit (17)

19/17 | 

Itse vähän järkytyin tuosta "koneistosta" viime vuonna käydessäni: aivan jumalattoman kallista kaikki ja myydä kyllä osataan. Ja luistelultakin ehkä odotin enemmän:
Käymme katsomassa toki paljon luistelua noin muuten, isolla jäällä ja kovalla vauhdilla.
Mutta onhan Disney Disney, ei sitä kieltää voi. Ja ainakin kerran elämässä jokaisen pitäisi tuo nähdä :)

Elina
20/17 | 

Voih, nyt jo teinin vanhempana haikeudella katson näitä kuvia. Useampi kerta käytiin show katsomassa, ja tytöllä luonnollisesti prinsessamekko päällä ja olen kyllä samaa mieltä, esitys lumoaa myös aikuisen?

NooraF
21/17 | 

Odotan innolla, että pääsen tähän tapahtumaan reilun 20 vuoden tauon jälkeen! Tosin en vielä tänä vuonna, mutta sitten kun lapsi on tarpeeksi iso, menemme varmasti!

minni
22/17 | 

Huomenna lähtään Oulusta asti :) on kyllä meidän 6 v neiti melkoisen onnessaan eikä kyllä äiti yhtään vähempää onnessaan :D

23/17 | 

Olin tänään katsomassa meidän puolitoistavuotiaan kanssa, ihan huippuhyvin meni vaikka etukäteen vähän mietitytti jaksaako noin pieni istua. Hienosti jaksoi, oli omat suolattomat popparit mukana ja maitopullo.

Sanna
24/17 | 

Täällä oltiin myös tänää, oli ihana kattoo miten oma 3v oli niin onnellinen ton esityksen aikana ja jälkeen. Me oltiin tuolla yläkatsomossa ja tää mamma oli ihan kauhuissaan :D

Hanna
25/17 | 

Minäkin olin! Ja näin itseasiassa teidät, kun istuttiin siinä vähän ylempänä :) En koskaan pienenä päässyt katsomaan Disney on Icea, joten ostin kummitytölle liput joululahjaksi. Kummityttö oli mukana lähinnä rekvisiittana, itse taisin olla eniten innoissani :D Mutta joo, kamalan kallistahan siellä kaikki oli ja koneiston jylläämisen oikein tunsi, mutta ei sitä silti voinut olla lumoutumatta musiikista, tutuista hahmoista ja koko tunnelmasta.

34/17 | 

Ai siis minkä koneiston kuvaaminen oli muka kiellettyä? Missään ei tollasesta kiellosta oo puhuttu mitää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat