Holaaaaa,
20130915-193509.jpg

Voi juku mikä markkinaviikonloppu takana. Lauantaina suuntasin Iris-kamuni kanssa Kaapelitehtaan Design Marketiin, ja tänään Neiti-F:kin pääsi nauttimaan markkinahumusta kun suuntasimme pikkuisen Einon ja tämän Anni-äidin völjyssä Korjaamon Lastenmarkkinoille.

20130915-194202.jpg
Lastenmarkkinoista teen vielä oman postauksen myöhemmin, joten kuvia siitä saatte vielä vähän odotella. Tässä sen sijaa muutama fiilistelyfoto Design Marketista.

20130915-194335.jpg
Olen maininnut tästä jo monta kertaa aikaisemminkin, mutta minä olen vähän huono bloggaaja siinä mielessä, että jos meininki menee oikein kivaksi, unohdan kuvata (vaikka silloinhan vasta pitäisikin!). Niin kävi myös lauantaisella markkinareissulla. Toivottavasti näistä kuvista välittyy kuitenkin edes vähän se, kuinka huikean ihania juttuja koko Kaapelitehdas oli täynnä.

20130915-194809.jpg
Vaikka joka ikisestä pöydästä löytyikin vaikka mitä mielenkiintoista katseltavaa, jäivät jotkut tuotteet paremmin mieleen kuin toiset. Omat lempparijuttuni Design Marketissa olivatkin:
VillaWoolin ihanat uudet pipomallit (mukaan lähti kaksi lätsää talven pakkasia vastaan)
Kanelimaan huikean kauniit kortit ja Papu-lastenvaatteet. Harmittaa, etten ostanut Neidille Papun perinteistä rusettipipoa. Joskus ei pitäisi nuukailla! Nyt olisi pitänyt unohtaa tarkkamarkkailu.
Laser Cut Studion todella kekseliäät ja kauniit puusta tehdyt iPhone-kuoret, skeittilaudat ja kruununa kaikelle: jättikokoinen pahvinen poronpää! Tämä oli muuten myös kaikista tyylikkäin myyntipiste. Esineet oli aseteltu esille todella kauniisti, ja jopa hintalaput oli tuotteelle uskolliset: puusta leikatut tietysti. Olisikin tehnyt mieli ostaa kyltti "60€", vaikka oikeastihan se ei tainnutkaan olla myynnissä :)
VAJA Finlandin upeat keramiset rasiat, ihanat maitokannut ja hauskat kasvoaiheiset leikkuulaudat/tarjottimet. Iris nappasi tuon yläkuvan purnukan, jota pitelee kädessään. Voi kun sinne olisikin ihana laittaa palasokerit tai muut mummoherkut.
Pikkulinnun piste. No mikä siellä ei olisi ihanaa? Sateenkaarikengät, kauniit julisteet..voih!
Costo. Vakiosti hyvä piste. Plussaa myös siitä, että Costo oli yksi niistä harvoista näytteilleasettajista, jolla oli oikeasti messuhinnat. Monessa muussa kojussa messualea oli muutaman euron, joka mielestäni on jopa vähän tökeröä tämmöisessä tilaisuudessa.

20130915-203126.jpg

Tämmöistä Design Marketissa. Kävitkö itse? Nousiko esiin jokin sellainen ihanuus, jota en maininnut?

20130915-203217.jpg

Valoa uuteen viikkon!

-Karkki-

 

 

Kommentit (1)

2/1 | 

[...] ihan ahkeraan tahtiin. Viikkoa aikaiseminhan messuilimme oikein kahtena päivänä peräkkäin. Lauantaina tuli käväistyä Design Marketissa, ja heti sunnuntaina suuntasimme Korjaamon [...]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat