P1011106 (3).JPG
P1011106 (3).JPG

P1011105 (3).JPG
P1011105 (3).JPG

Muistatte varmasti, kuinka olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa itselleni kollarihousukäsilaukkua. Sitä sellaista rentoa ja reipasta pussukkaa, jonne voi sulloa rahapussin, kännykän ja avaimet silloin, kun lähtee ovesta ulos verkkarityylillä rennosti.

Etsintä on välillä tuntunut mahdottomalle, mutta niinpä vaan lopulta löysin haluamani. Kävin viime viikolla Prahan Palladium-ostoskeskuksen Calvin Kleinillä sovittamassa pipoa, kun yhtäkkiä muistin nähneeni netissä CKJeansin pussukan, joka voisi käydä käyttötarkoitukseeni. Pengoin ensin naisten laukut tuloksetta. Sitten siirryin miesten laukkuihin ja kaikkein alimmalla hyllyllä, kaikkien muiden laukkujen takana oli tämä yksilö. Bingo!

Eli mitä tästä opimme. Aivan kuin monien muidenkin tuotteiden kanssa, kannattaa suunnata miesten osastolle. Itse olen löytänyt parhaat pipot, isoimmat huivit ja rennoimmat kangaskassit miesten puolelta (aivan kuin näissä pitäisi edes mitään jakoa olla). Itse asiassa uudesta laukustani tuli kertaheitolla suosikkini myös muiden kuin kollarihousujen kaverina, enkä olekaan reissun jälkeen käyttänyt mitään muuta laukkua.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Mustikkapulla
2/1 | 

Jos CK on jollekkin liian hintava niin Nikella (ja varmasti monella muulla merkillä) löytyy samankaltaista laukkua. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat