Huomenta!

20130618-174650.jpg

Olen vieläkin vähän kummissani, miten massiivisen vastaanoton alkuviikkoinen postaukseni mutsin huonosta päivästä onkaan saanut. Kommenttia on kuulkaas tullut ovista ja ikkunoista, ja keskustelua puolesta ja vastaan on viritelty niin netissä kuin livenäkin. Aivan mahtavaa! Tätä lisää. Ja paljon! Hyvä te :)

Itse en kuitenkaan meinaa - tällä erää - jatkaa valituslinjalla, vaan luvassa on jotain kivaa. Kerron nimittäin, mistä löytyy Lahden (ja ehkä koko Etelä-Suomen) cooleimmat lasten popot. Paikka on Calossi!

Tiedän, että harmittelen usein Lahden kauppatarjontaaa, mutta lastenkenkien osalta lahtelaiset ovat kyllä onnekkaita. Keskustasta, aivan ihanan vanhan jugend-talon alakerrasta, löytyy nimittäin kauniita, kestäviä ja käytännöllisiä lastenkenkiä myyvä liike, josta kaiken kukkuraksi saa aina myös hyvää ja yksilöllistä palvelua.

20130618-174630.jpg

Olimme viime viikolla rataskävelyllä keskustassa, kun päätimme samalla poiketa taas kerran Calossin ovien sisäpuolelle. Eepi oli kyllä bongannut jo aikaisemmin liikkeen ikkunasta F:lle sopivat Tomsit, ja niinpä me marssimme liikeeseen aika varmoina siitä, mitä tulisimme ostamaan. Ja lopputuloshan olikin juuri se, mitä olimmekin ajatelleet: F:n matkaan lähti pinkit, KIMALTAVAT, popot. Ja ihan F:n omavalintaisesti vielä. Ylläripylläri!

20130618-174613.jpg

Kuten tiedätte, minua yleensä tökkii liikaa prinsessameininki, mutta noissa kimalle-Tomseissa on kyllä jotain todella viehättävää. Pitäisiköhän itsekin räväyttää viimeistään kesäaleista? Ei nyt ehkä pinkkejä, mutta nuo hopeiset versiot samoista kengistä. Calossi myy siis myös mutsikokoisia kenkiä.

Ihanaa päivää, ihmiset! Käykää klikkaamassa muuten meitä facebookissa, jos ette ole sitä vielä tehneet! Saa nähdä, mitä kaikkea mahtavaa sinne pian keksinkään :)

-Karkki-

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat