PC150171.JPG
PC150171.JPG

PC150172.JPG
PC150172.JPG

Hiusteni ollessa nyt vaaleammat kuin koskaan, huomaan, että muutama meikkiasia tai vaatteiden väri ei enää menekään kuten ennen. Ensinnäkään minun mielestäni minulle ei käy enää vaatteissa keltainen väri. Mutta esimerkiksi tietty pinkki ja vaikkapa armeijanvihreä paremmin kuin ennen. Kasvojen näpyille vaaleat hiukset ovat armollisempia kuin tumma tukka, mutta toisaalta nykyisin näytän useammin kalpealle. Tuntuu, että naamaan täytyy sutia aurinkopuuteria, poskipunaa ja värillistä huulirasvaa ja silti peilistä katsoo – kuten ihana työkaverini kauniisti sanoi – lumikuningatar. No ehkä paremminkin kalvakka naishenkilö sydäntalven hipiällään.

Olenkin yrittänyt laittaa tässä syksyn ja talven aikana aurinkopuuteria tavallista enemmän, koittanut kolmeakin eri merkkiä, mutta aina lopputulos on ollut sama. Joko aurinkopuuterin elo ei näy kasvoillani ollenkaan, tai sitten – laittaessani väriä lisää– ihoni muuttuu tunkkaiseksi. Jopa likaisen näköiseksi.

Onneksi tälle löytyi ratkaisu. Sain nimittäin testata Kiko-merkkisen kosmetiikkabrändin aurinkopuuteria. Ja rakastuin! Kiko-puuterissa kun on tapreeksi pigmenttiä, jolloin kasvojen ilme todella muuttuu. Jostain syystä tämä puuteri ei tee kuitenkaan ihoa tunkkaiseksi. Hohdetta puuterissa on sopivasti. Juurikin sen verran, että ilme on raikas, muttei kuitenkaan niin paljon, että näyttäisi kävelevälle glitter-pallolle.

Kikoja ei käsittääkseni myydä Suomessa, mutta hamstrasin aurinkopuuterin matkaani heti viime reissultani Saksasta. Liikkeitä on Saksan lisäksi muuallakin Euroopassa, joten jos vain bongaat liikeen matkallasi, suosittelen piipahtamaan sisään.

-Karoliina-

Kommentit (2)

HannaC
3/2 | 

Löysin kyseisen meikkibrändin siskoni kautta viitisen vuotta sitten. Siitä lähtien joka Euroopan reissulta on tullut Kiko-meikkejä ja muuta matkassa. Meikkipussini onkin nykyään lähes täysin Kikoa :) Ja hyvä juttu on, että heidän verkkokauppa toimittaa Suomeen.

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Toimittaako? Jes! Mitä muuta suosittelet Kikolta? 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat