uusivuosi20152
uusivuosi20152
uusivuosi20153
uusivuosi20153
uusivuosi20154
uusivuosi20154
uusivuosi20157
uusivuosi20157

uusivuosi20155
uusivuosi20155
uusivuosi20156
uusivuosi20156

uusivuosi20151
uusivuosi20151

Eilinen ilta meni ensin tuttavaperheen luona Lauttasaaressa, ja kun F:n silmäpussit roikkuivat polvien kohdalla siinä vähän ennen kymppiä, suuntasime kotiin. Tähtisädetikut, iltapala ja pieni uudenvuodenjuhlija oli unilla jo heti kymmenen jälkeen.

Me valvoimme Eskon kanssa vähän yli puolen yön, ja tämä päivä onkin mennyt joulun poisraivaamisessa ja yleisessä lököttelyssä.

Vielä, vaikka uusi vuosi onkin jo tässä käsillä, on meneillään sellainen vähän uninen lomafiilis. Sellainen, jossa kaikki arkinen puurtaminen on vielä kaukana edessä (eli ensi viikon keskiviikossa).

Luulen, että vuosi 2015 merkitsee meille uudenlaisia haasteita. Eikä vähiten blogin saralla! Mietintämyssyssä on aika monta uutta ideaa ja postaussarjaa. Mutta hei: Jos nyt haluat esittää toiveesi blogimme suhteen, vaikka jonkin todella tuoreen tai hurjankin idean, ehdottakaapa sellaista meille! Lisää arvontoja, asukuvia, perhepohdintaa, sisustusta...Mitä?!?

Kiva iltaa! Tänään Schindlerin lista. Snif! Niin ja nämä kuvathan olivat kauniista kodista, jossa eilen vierailimme.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (26)

Minä vain
28/26 | 

Parisuhde/yleistä elämänmenopohdintaa. Hyvää alkanutta vuotta!

29/26 | 

Joku saatto huomatakkin, että musta joulukalenteri oli huippu :) Vastaavanlaisia haasteviikkoja tms. olisi kiva olla mukana tekemässä vaikka ystävänpäivän aikaan.

Aloitin muuten teidän innostamana tänään "Projekti 15" blogin, tallettamaan vuoden aikana tulevia muistoja talteen :)

Cee
30/26 | 

Ihanaa uutta vuotta ja kiitos syksyni piristämisestä :)

Ruokajutut on ihania, samoin asut/tyylijutut muutenkin. Lisäksi vloggaamisen jatkoa toivon ja F:n touhuamisien seurailuja :)

T
31/26 | 

Mukavaa olisi saada lukea teidän tarina, eli mistä kaikki alkoi, kuinka tapasitte, ihastuitte ja lopulta rakastuitte toisiinne. Sisustuspostaukset ovat myös kivoja (mekin asutaan pienissä neliöissä) ja päivänasu tyyppiset jutut kolahtaa. Tietysti myös kiinnostavaa luettavaa on lapsilukupohdinnat (näitä täälläkin pohditaan). Ajoittaiset kirjasuositukset myös kiinnostaa. Itse hankin kaikki joululahjakirjat niin lapsille kuin aikuisille teiltä saamien vinkkien avulla.:) Kivoja postauksia ovat myös olleet kuvaukset teidän arkiviikkojen ajankäytöstä.

Hyvää uutta vuotta teidän kolmikolle. Tämä blogi on ihan huippu (paras mitä tällähetkellä luen). Ja teidän menoa olen seurannut jo kaksplussan kolumniajoista lähtien, joten aika kauan olen jo matkassa ollut mukana.:)

Mona
32/26 | 

Videobloggaukset olivat kyllä joulukuun kohokohtia! 5-vuotias tyttönikin tuli aina kysymään että katotko äiti taas hyvän mielen joulukalenteria ;) Monesti katsoi mun kanssakin. Kaikenlaiset aiheet toimivat, kuten olette tehneetkin tähän mennessä. Hauskaa lomaa vielä vähän aikaa! :)

Esko
33/26 | 

Iltaa Sanna! Ruokacorneri-vloggaus meiningit onkin kehitteillä...Eka tulee jo varmaan ihan lähiaikoina. Kivaa iltaa!

Esko
34/26 | 

Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!! Näitä varmasti tulossa...:)

Esko
35/26 | 

Oi, onpa kiva kuulla...:) Täytyykin käydä tutustumassa blogiisi...Kivaa iltaa!

Esko
36/26 | 

Iltoja! Kiva, että olemme piristäneet syksyäsi. Kaikkea tätä varmasti tulossa ja entistä ehompana...:)

Esko
37/26 | 

Heippa T! Juuri äsken juteltiin, kun kommenttisi luettiin, että onpa hienoa kuulla tuommoista. Kolumniajoista lähtien mukana, upeaa ja kiitos ja toivottavasti viihdyt messissä jatkossakin! Rakkauspostauksia tulossa!!...:)

Esko
38/26 | 

Heippa Mona! Vau, olipa kiva kuulla. Kaikkea hyvää ja terveisiä tyttärellesi...:)

39/26 | 

Sisustus- ja perheaiheet kiinnostavat. Joku arvontakin vois olla kiva :)

Esko
40/26 | 

Iltaa Outi! Näitä varmasti tulossa..Myös arvontoja suunnitteilla. Oikein hyvää alkanutta vuotta teidän poppoolle...:)

41/26 | 

Oi, Schindlerin lista! Mekin vietetään tänään loman kunniaksi leffailtaa ja katsotaan Shawshank redemption... Teidän blogi on parhaimmillaan nimenomaan tällaisena sekoituksena sitäsuntätä, mutta erityisesti kiinnostaa perhe- ja parisuhdejutut.

Esko
42/26 | 

Kyllä. Niin kauhea, mutta samalla kiinnostava elokuva...Tämmöinen sitäsuntätäsekametelisoppa varmasti jatkuu...:)

Mie vaan
43/26 | 

Minua kiinnostaisi lukea ajatuksianne ja kokemuksianne opettajantyössä. Ihan niitä päivittäisiä pieniä hetkiä ja ajatuksia, ja sitten niitä suurempia ja syvällisempiäkin. Myös kannanottoa lisää kiusaamisasioihin ja muihin sosiaalipsykologisiin ilmiöihin koulussa ja opettajan näkökulmasta.

44/26 | 

Ehdottomasti lisää videoita. :) Ne luonnistuu teiltä niin täydellisen hyvin. :)
Hyvää uuden vuoden alkua teidän koko perheelle. :)

Esko
45/26 | 

Heippa!
Kiitos viestistäsi ja vinkeistäsi. Laitetaan korvan taakse. Kivaa alkavaa viikonloppua!!..:)

Sofia
46/26 | 

Asukuvat kiinnostavat aina :)

Lisäksi olisi kiva kuulla pohdintaa asuinseudustanne.
Meillä kiikarissa eräs kiva kämppä samalla asuinseudulla kuin missä asutte ja kiinnostaisi kuulla mielipidettä erityisesti pienen lapsen vanhemman näkökulmasta :)
Mitä hyvää/ mahdollisesti huonoa kaupunginosassa? Onko lapsiperheelle mieluisa asuinalue?

Kiitos! ja iloista uuttavuotta 2015 :)

Esko
47/26 | 

Heippa! Kiitos, samoin oikein hyvää uutta vuotta. Videoita todellakin tulossa. En tiedä kyllä miten hyvin luonnistuvat...:)

Esko
48/26 | 

Asukuvahommia on tulossa. Oletettavasti ihan omana postaussarjanaan.
Todella hyvä vinkki tämä asuinaluejuttu. Näin nopeasti sanottuna: todella kivaa seutua asua...:)
Oikein hyvää uutta vuotta teillekin!!..:)

Jenni
49/26 | 

ehdottomasti lisää videopostauksia ! :) asukuvat on myös kivoja ja päivä meidän kanssamme versio, jossa selostatte mitä mihinkin aikaan esim. Arkipäivänä olette tehneet

Esko
50/26 | 

Iltoja Jenni! Kiitos ideoista..:) Kivaa iltaa!!!

Eeni
51/26 | 

Mää kans sanon, että videoita lisää. Teän joulukalenteri oli huippu, "piti" aina aamulla heti ko heräs niin kattoa se. :) Hyvää alkanutta vuotta teän poppoolle!

52/26 | 

Kiitos kivasta blogista! Lukisin mielelläni enemmän perhe-elämään liittyviä, arjen juttuja. Vaikka johonkin teemaan liittyen. Esimerkiksi teidän pienen perheen mietteitä yksilapsisuudesta - lapselle sisaruksen/sisarusten teosta. Pitääkö pikkukakkonen tehdä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat